WHITESNAKE отпадат и от турнето със SCORPIONS в Северна Америка

7 авг 2022, 10:53 ч. 930 / 5 0
пред./следв.

   Респираторните проблеми на фронтмена на WHITESNAKE David Coverdale продължават. Групата отменя датите и от турнето си в Северна Америка с германските легенди SCORPIONS, на което беше анонсирана като специален гост.

   Обиколката ще се състои между 21 август и 21 октомври в САЩ и Канада. Самото турне ще се случи по график с участието на "Скорпионите" и шведите THUNDERMOTHER.

   Здравословните проблеми на Coverdale доведоха и до отмята на европейската част от прощалното турне на бандата му. "Бялата змия" трябваше да гостува в България на фестивала "Midalidare - Rock in the Wine Valley" в средата на юли, но бе заменена от AVANTASIA.

   Както знаете певецът обяви, че ще се оттегли от активна дейност заради напредналата си възраст и здравословното си състояние. Сбогуването с публиката бе отложено заради пандемията от коронавируса, а сега то отново не се състоя. Предстои да разберем дали след като се възстанови Coverdale WHITESNAKE все пак ще си вземат "довиждане" с феновете на живо.

 

whitesnake



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".