WHITESNAKE с видео към "Yours for the Asking" от новия си сборен албум

3 дек 2020, 16:40 ч. 665 / 6 0
пред./следв.

   През миналия месец рок легендите WHITESNAKE издадоха сборен албум, съдържащ ремиксирани и ремастерирани версии на най-известните "любовни" песни на групата.

   Компилацията със заглавие "Love Songs" излезе на 6 ноември и се предлага на CD и винил, като е втора част от поредицата тематични сборни издания. Отделнияте албуми се разграничават и цветово и са с бяла, червена и синя обложки. Издаденият през юни "The Rock" е "белият", "Love Songs" - "червеният", а на по-късен етап ще се появи и "синият" албум "The Blues".

   По-долу може да гледате онлайн официален видеоклип към едно от парчетата в "любовния" сборен албум - "Yours for the Asking".

 

 

whitesnake

още за:

Whitesnake


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".