WHITESNAKE ще отбележат 30-годишнината си с троен диск

8 мар 2008, 06:12 ч. 420 / 7 3
пред./следв.
Лидерът на WHITESNAKE David Coverdale е разкрил пред Billboard.com, че работи върху ремастриран троен диск, който ще отбележи 30-годишнината на бандата и ще съдържа различен материал, вкл. такъв на COVERDALE/PAGE и самостоятелен на David. Освен това, преди издаването на новия студиен албум "Good To Be Bad" (21 април) WHITESNAKE подготвят и концертно DVD. Дали то ще включва някакви кадри от четвъртото посещение на групата в България (4 юли, стадион "Академик", София, заедно с DEF LEPPARD), предстои да разберем.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван 9.03.2008 15:48:29 отговори + 0 0
В първиаят момент бях готов да се заям със Стормкроу,след това се замислих,че може вече да се е появил тоя албум по промо-тата и 5 минути по-късно го бях свалил и не повече от 20-25 се съгласих напълно със Стормкроу-порно си е! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 9.03.2008 10:02:49 отговори + 0 0
А след още 10 години ще извадят четворен диск.
Направо ще ни уморят.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stormcrow 8.03.2008 20:34:49 отговори + 0 0
...новият щото е пълно порно, затова вадят троен... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".