WINGER записват материала за седмия си албум

17 фев 2021, 15:34 ч. 438 / 7 3
пред./следв.

   Американската хард рок/глем метъл банда WINGER в момента записва материала за предстоящия си седми студиен албум.

   Новината съобщи фронтменът на групата Kip Winger в социалната мрежа "Туитър". Той вече работи по вокалите на бъдещата творба. Последният засега дългосвирещ диск на WINGER "Better Days Comin'" излезе през 2014-а. Предстои да научим повече подробности за новия албум.

 

 

още за:

WingerKip Winger


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Car Solomon 18.02.2021 09:05:19 отговори + 4 0
Супер новина!Една ,според мен, недостатъчно оценена група, но пък за сметка на това нямат слаб албум и всеки нов е събитие! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 17.02.2021 19:35:57 отговори + 7 0
Евала, от кога го чакам. Напоследък се скъсвам да ги въртя, особено Карма. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кип-ът 17.02.2021 21:33:10 + 6 0
Ами то няма празно в нея, как да не я върти човек. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".