WINTERSUN набират средства от феновете за ново студио

1 окт 2014, 23:01 ч. 379 / 7 3
пред./следв.

   След размяната на писма между WINTERSUN и "Nuclear Blast" и дълги обяснения във "Фейсбук", най-сетне между групата и лейбъла е постигнато споразумение за стартиране на кампания за набиране на средства от феновете за ново студио, където да бъде записана втората част на албума "Time I" (2012) - "Time II". Преди началото на кампанията обаче лидерът на бандата Jari Maenpaa прави проучване колко души биха подкрепили инициативата финансово, като, отново чрез подробен пост в социалната мрежа, призовава всеки, готов да закупи цифровата версия на "Time II", да "лайкне" публикацията. Дигиталното издание ще съдържа различни екстри, като записи на отделните инструменти, красива книжка в PDF формат и др, а цената ще бъде "много поносима". Споменават се и имената на песните, които ще включва предстоящата творба - "Fields of Snow", "The Way of the Fire", "One with the Shadows", "Ominous Clouds", "Storm" и "Silver Leaves". Става ясно, че средствата ще се набират чрез закупуване на албума "на зелено", като групата обещава 100% гаранция за прозрачност и целево изразходване на събраната сума.

 

jari-wintersun

още за:

Wintersun


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


force 2.10.2014 19:09:15 отговори + 3 1
аз съм художник и набирам средства за изложба в Лондон. А защо не и за собствена галерия. А гарантирам прозрачност като покажа снимки от изложбата....Абсолютно същото е като плачещите групи напоследък. Голяма мода стана това искане на пари от феновете.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

funeral frog 2.10.2014 10:48:28 отговори + 3 1
"...закупуване на албума 'на зелено', като групата обещава 100% гаранция за прозрачност и целево изразходване на събраната сума..". ммм, к'о? Wintersun Ltd. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Свинли 2.10.2014 06:19:29 отговори + 2 4
Е, най-накрая. Бяха почнали да се превръщат в българска банда с тва хленчене, че кинти няма. Ми няма, фатяйте се да бачкате! Да ви се*ем ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".