WINTERSUN обявиха списъка с песни на предстоящия си албум

18 яну 2017, 14:10 ч. 743 / 7 1
пред./следв.

   Както ви съобщихме, третият студиен албум на WINTERSUN няма да бъде дългоочаквания "Time II", а самостоятелна творба. Нейното заглавие е "The Forest Seasons" и тя ще е своеобразен прочит на Вивалди "Четирите годишни времена". Албумът на финландците обаче няма да има нищо общо музикално с произведението на класическия композитор, а ще бъде в типичния за WINTERSUN стил. Ето и списъка с песни, общото времетраене е над 53 минути:

01. Awaken From The Dark Slumber (Spring) 14:40
Part I The Dark Slumber
Part II The Awakening
02. The Forest That Weeps (Summer) 12:18
03. Eternal Darkness (Autumn) 14:08
Part I Haunting Darkness
Part II The Call of the Dark Dream
Part III Beyond the Infinite Universe
Part IV Death
04. Loneliness (Winter) 12:54

 

още за:

Wintersun


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


sulfric 19.01.2017 16:02:21 отговори + 2 0
Колко чакане, писна ми... Ако не е добър колкото едноименния, х.й. Дайте сауна на Яри да си топи топките. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".