WITHIN TEMPTATION подкрепят Украйна с новия сингъл "A Fool's Parade", чуйте го

6 апр 2024, 09:27 ч. 675 6
пред./следв.

   Нидерландските симфометъли WITHIN TEMPTATION продължават да показват и осъществяват подкрепа към Украйна, която вече трета година се бори за свобода в необявена война със съседната тоталитарна, престъпна и деспотична Русия.

   WITHIN TEMPTATION издадоха сингъла "A Fool's Parade", специален гост в който е украинският продуцент и вокалист Alex Yarmak. Всички приходи от песента ще бъдат дарявани на фондацията "Music Saves UA", докато войната продължава. Композицията осъжда лъжливите и измамни действия на Русия, свързани с агресията ѝ в Украйна.

   Ще бъде пуснат и видеоклип към парчето, който е заснет в Киев на улиците на града от известния украински режисьор Indy Hait. Ето и "визуализация" към песента: 

 

within temptation live



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Цезар 8.04.2024 21:06:43 отговори + 16 13
Много путинофили има в милата ни родина, за съжаление. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 9.04.2024 08:08:15 + 14 7
Има едно епично изказване на Манол Пейков от НС. Вика на БКП и Израждане да се хванат за ръце да застанат от ляво на залата, а той от дясно. И да се редуват да пеят руски песни. После им казва, че е сигурен, че когато те всички спрат, той ще продължи да пее. Защото той не е русофоб, а е истински русофил. Докато те не са русофили, а путинофили.

Всъщност като всички копейки в БГ. А разликата е същата като германофил и хитлерофил.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 8.04.2024 16:00:09 отговори + 16 10
Това показва всичко:

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

БРАВО 6.04.2024 15:40:54 отговори + 51 34
Добра новина, страхотен парцал и най-вече - голямо браво за позицията им да са на страната на справедливостта и доброто! След Скорпиънз, които веднага теглиха майната на Русия от началото на инвазията и смениха текста на Wind of Change в защита на Украйна, тези са вторите. Жалко, че няма повече примери! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

весд 7.04.2024 21:28:04 + 25 15
бафмааму, колко копейки имало в този сайт, да слага минуси! За терористите ли сте бе, дейва? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Наблюдател 8.04.2024 09:56:48 + 21 15
В цяла България има много копейки. Някои са платени, други са просто полезни и****ти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".