WITHIN TEMPTATION ще издадат DVD, нов албум през 2006-а, вокалистката им е бременна

29 сеп 2005, 00:37 ч. 153 / 3 0
пред./следв.
Пожъналите големи успехи с последните си издания холандци от WITHTIN TEMPTATION не смятат да спират за почивка и да лежат на стари лаври. Почти една година след излизането на актуалния им дългосвирещ студиен диск "The Silent Force" (ноември 2004) бандата подготвя ново DVD, което ще съдържа запис на концерт, провел се на остров в Амстердам, откъси от много други гигове, интервюта, задкулисни кадри, плюс видеоклиповете излезли във времето след предишното DVD на групата от турнето "Mother Earth". Новият видеодиск ще се появи на 18 ноември със заглавие "The Silent Force Tour".
   В други новини, около лятото на следващата година може да се очаква и нов албум от WITHTIN TEMPTATION. След издаването на DVD-то групата ще се съсредоточи в писането на нов материал.
   "Преди това нов член на бандата ще види бял свят... Sharon [den Adel, вокали] е бременна в петия месец и тя и Robert [Westerholt, китара] очакват бебе през януари 2006-а", събощават от лагера на WITHTIN TEMPTATION.
   Групата е и сред номинираните за най-добра холандска и белгийска група на предстоящите музикални награди на "MTV Europe".


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".