WITHIN TEMPTATION взеха награда за най-продавана холандска група на "World Music Awards"

3 сеп 2005, 21:09 ч. 169 / 2 1
пред./следв.
WITHIN TEMPTATION бяха наградени като "Най-продаващ холандски изпълнител" на церемонията на "World Music Awards", състояла се в Лос Анджелис на 31 август. Групата получава престижния приз на основата на успеха си в континентална Европа.

   Тази награда е поредната в богатата колекция на WITHIN TEMPTATION. По-рано тази година те получиха множество национални награди в родната си страна, като "Edison Award" (за най-добра холандска група), "TMF Award" (Най-добра холандска рок група) и холандската "Music Export Award".
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Delain Fen 4.05.2009 13:47:06 отговори + 0 0
мога да кажа само едно сууууууууууууууууууперл Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".