WOMB OF MAGGOTS е първата група за warm-up партито на "Autumn Souls of Sofia 2017"

28 дек 2016, 11:33 ч. 448 / 5 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Известна е първата група за Freak Warm-Up партито на Autumn Souls Of Sofia Festival 2017

Това е гръцката Brutal Death Metal банда Womb of Maggots. Създадена преди петнадесет години в Атина по-късно променя името си на Inactive Messiah. След промени в състава и музикалната концепция двама музиканти от първоначалния състав на Womb of Maggots възраждат групата под същото име. Гърците имат в дискографията си два студийни албума. Като вторият "Decay of Humanity" излезе в средата на отминаващата вече 2016г. и събра доста положителни оценки от критиката.

Групата вече е ангажирана за няколко европейски фестивала догодина, а вие ще имате удоволствието да я видите на 24 ноември 2017 г. в клуб Live & Loud като част от Freak Warm-Up партито на Autumn Souls Of Sofia. Womb of Maggots ще пристигнат в състав: Lefteris Christou - Bass; Ioannis Frantzis Minardos - Vocals; Alexander Zachos - Drums; Sotiris Pappas - Guitars.

И това не е всичко. Въпреки, че сезонът на подаръците почти отмина, организаторите от Autumn Souls Of Sofia ви правят предложение, на което няма как да устоите. Пуснати са 10 билета на цена 60 лв., които ви дават достъп до всички събития организирани от Autumn Souls Of Sofia през 2017 г. Срокът до, който можете да се снабдите с такава покана е 7 януари 2017г. или до изчерпването им.

Тъй като броят им е ограничен, побързайте да се възползвате от предложението. Мястото, от което можете да получите повече информация и да си закупите покана е тук.

Напомняме, че първото за 2017 г. събитие, организирано то Autumn Souls Of Sofia е на 23 януари в столичният клуб Live&Loud. Една сцена ще разделят нашата млада блек метъл надежда КЛАДА, македонската симфо-блек метъл формация Ambroz и пристигащата за специален концерт-реванш към феновете в България норвежка Stoner/Psychedelic Doom Metal група Superlynx.

Повече информазия търсете в събитието!

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".