"Women In Metal Night" в "The Black Lodge" на 15 януари

13 яну 2015, 12:36 ч. 387 / 2 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Явлението "екстремни жени" навлезе в метъл музиката преди около 25 години, но за по-консервативните фенове, то си остава необичайно и до днес. И тъй като за нас то е нещо нормално, решихме да посветим следващата ни тематична вечер именно на тях – WOMEN IN METAL. Силата на нежния пол в метъл музиката е неоспорима, затова следващия четвъртък, 15-ти януари 2015, цялата вечер ще слушаме банди като ARCH ENEMY, DEMONIC CHRIST, KITTIE, WITHIN TEMPTATION, NIGHTWISH, ASTARTE, TRISTANIA, THE AGONIST, BOLT THROWER, AFTER FOREVER, EPICA, DELAIN, DIVAHAR, LACUNA COIL, DARKENED NOCTURN SLAUGHTERCULT, IN THIS MOMENT и още много други.

Началото както винаги е в 21:00 ч., вратите са свободно отворени за всички посетители и някой ще получи награда от традиционната ни томбола.

 

women-in-metal

още за:

The Black Lodge


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


WARLOCK 13.01.2015 21:35:49 отговори + 3 0
Дано в категорията "и още много други" попаднат DORO&WARLOCK, за да се получи истинска тематична вечер. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дрон 13.01.2015 14:44:41 отговори + 1 4
Една от най-злите каки е тази на Battle Beast Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ббб 13.01.2015 21:19:53 + 1 0
Пробвай тази:
https://www.youtube.com/watch?v=jsr0pwihGto
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".