WOPS ще открият концерта на DOG EAT DOG в София

29 мар 2017, 11:23 ч. 519 / 7 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

WOPS ще открият концерта на DOG EAT DOG и специалните им гости LAST HOPE, на 9 април следващата неделя, от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape5. Музиката на WOPS е микс от електронни елементи, хип-хоп, рок и бързи темпа и е достойно начало на вечерта за всички почитателите на събития от типа „one of a kind”.

Концепцията за WOPS се заражда през 2010 г. от Емил Тодоров (китара и бек вокал) и Костадин Мутафчиев (бас), като им отнема близо 2 години за да съберат всички членове на бандата, като първи се присъединява Кристиан георгиев (барабани). През Април 2012 момчетата започват активно да участват в концерти и фестивали в България. Записите не закъсняват и 2013 бележи издаването на дебютното EP - “Little Drops of WOPS” (https://soundcloud.com/wopsband). Малко след това започват и изяви извън пределите на родината, а именно съседките Сърбия и Гърция.

През 2014 WOPS правят почивка, в която се съсредоточават върху нов материал, тъй като Никола Колев (вокали) живее 1 година в чужбина. В началото на 2015 той се завръща за постоянно в България, като в този момент момчетата се въоръжават с нов член в редиците си – Мартин Тодоров (DJ & Programming). Активните участия започват онтново през Юни 2015 и следва кратко българско турне в края на същата година.
В момента WOPS подготвят предстоящо второ издание – ЕР, което се очаква да излезе в края на 2017 година, като първият сингъл от него е вече факт с парчето TILT, към което има и заснето видео.

Не пропускайте рок-пънк-рап-джаз-хардкор-хип-хоп-рок празника с легендите DOG EAT DOG и гордостта на родната сцена LAST HOPE и младежите WOPS!

Билети за шоуто се продават онлайн на http://www.eventim.bg и в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени са магазините на Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин Яко, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб - пътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Предстои обявяването на допълнителна информация!
Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!

 

още за:

Dog Eat DogWopsBgtsc


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


иха 30.03.2017 12:30:30 отговори + 0 0
Супер, Wops са пичове. Ще се ходи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Форумна мишка 29.03.2017 12:12:47 отговори + 0 4
Смоука ше го забият ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Форумен плъх 29.03.2017 12:16:09 + 0 3
Разбира се! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".