Ясен е пълният лайнъп на "Sea Of Black Festival 2016"

3 юли 2016, 22:07 ч. 1589 / 5 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Девет са общо групите, които ще вземат участие в тазгодишното издание на Sea Of Black Festival. Това са Terravore и Day Of Execution от Варна, младите надежди 8 m/s от Хасково, ветераните Алкофилия и Карцер от Бургас, като вторите се събират специално за случая, гостите от Италия Desecrate, софийските Eufobia и Khanъ, които спечелиха участието си на W.O.A. Battle Of The Bands и специалните гости от Германия PYOGENESIS. Те пристигат директно от главната сцена на Wacken Open Air за да зарадват бългаските си фенове с двучасов сет, съдържащ хитове от всички периоди на творчеството им. Групата гостува у нас през 1999 година, като свири на открито в София пред повече от 10 000 души.

Фестивалът ще се проведе по традиция в летния тетър в град Бургас. Входът е свободен!

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".