Ясен е списъкът с песни на предстоящия албум на SONATA ARCTICA

20 юли 2019, 12:59 ч. 649 / 6 0
пред./следв.

   SONATA ARCTICA ще издадат новия си, десети дългосвирещ студиен албум на 6 септември. Творбата е озаглавена "Talviyo" ("Зимна нощ") и ще се разпространява на музикалния пазар чрез "Nuclear Blast". Дискът е записан между септември 2018 и май 2019 г. в "Studio 57". Продуцент е Mikko Tegelman.

   Както знаете, финландците ще гостуват в България два пъти тази година. Още следващия месец участват на третия ден на фестивала "Varna Rock Fest", който ще се проведе между 16 и 18 август на пристанището в морската ни столица (поръчай билет онлайн). През есента идват за хедлайнинг шоу в клуб "Music Jam" в София (поръчай билет от тук).

   След като показаха обложката на диска, сега SONATA ARCTICA обявяват и списъка с песни. Може да го видите по-долу. Албумът ще се продава в следните варианти: CD/диджипак, двоен винил, плюс бокс-сет версии на компактдиск и плочи с бонус екстри. Траклист:

01. Message From The Sun
02. Whirlwind
03. Cold
04. Storm The Armada
05. The Last Of The Lambs
06. Who Failed The Most
07. Ismo's Got Good Reactors
08. Demon's Cage
09. A Little Less Understanding
10. The Raven Still Flies
11. The Garden

 

още за:

Sonata Arctica


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".