Ясни са първите европейски дати от прощалното турне на SLAYER

9 май 2018, 00:10 ч. 2784 / 7 8
пред./следв.

   По-рано тази година стана ясно, че траш метъл титаните SLAYER ще поемат на прощална световна обиколка, след която ще сложат край на групата. До момента единствените обявени дати бяха тези в Северна Америка, но вече знаем и първите такива от европейската част на турнето.

   Към обиколката на Стария континент ще се присъединят LAMB OF GOD, ANTHRAX и OBITUARY. По-долу може да видите известните до момента дати.

14.11 - Германия, Дортмунд
15.11 - Холандия, Зволе
24.11 - Германия, Фрайбург
26.11 - Германия, Хамбург
29.11 - Германия, Мюнхен
30.11 - Германия, Ерфурт
02.12 - Германия, Берлин

   Очаква се пълния списък с европейските дати да бъде обявен по-късно тази седмица. Както винаги, WeRock.bg ще се погрижи да бъдете информирани своевременно.







Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Петко Даркнеса 9.05.2018 16:12:03 отговори + 3 0
Дайте им шанс да остареят нормално тези хора... Той и Боб Дилън още прави концерти, но мамка му... нужно ли е? Трябва ли да свирят до момента, в който след концерт отиват за кремация?! Как можете да правете каквито и да е било сравнения с други банди?! Нещата са строго индивидуални и комплексни. Аз си пожелавам да ги гледам за 3-ти път, да им помахам за сбогом и това е... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Slayer rulz 9.05.2018 08:18:57 отговори + 5 4
Песните на Слейър изискват впъти по-голямо физическо усилие, без да броим и куфеенето дори. Това е все едно във фитнеса един да вдига от лежанка 180, а друг 40 килограма, казвам ти го като музикант. Вземи се научи да свириш и ще ме разбереш някой ден... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Panzergrenadier 9.05.2018 09:23:04 + 3 2
Свиря от 20 години. Техните връстници от същото поколение не се отказват. Виж Венъм, Металика, Мегадет, Антракс, Екзъдъс. Причините вероятно са други. Умора, писване.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Инфо 9.05.2018 12:52:23 + 2 0
Том Арая има болки във врата и гърба,вече не помръдва главата на концерт,ако си гледал ще знаеш.Имаше и операция.Цяло чудо е,че изкара досега. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванката 9.05.2018 15:46:18 + 0 0
Дейв Мъстейн например също има сериозна вратна операция + в началото на 21-ви век му отказват разни нерви на ръката и му обясняват че няма да може да се възстанови .. но все още свири Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Panzergrenadier 9.05.2018 05:54:19 отговори + 2 7
На "Loud Festival 2012" Кери призна: "Изобщо не се чувствам стар", но оттогава досега нещата явно са се променили. Смешно е, понеже банди като Пърпъл и Хийп още свирят, а са с една декада по-стари от Слейър. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 9.05.2018 09:42:02 + 0 0
Две декади... и половина дори. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Некъф 9.05.2018 13:44:41 + 10 2
Всеки индивид, че дори и музикант има право да реши сам за себе си какво да предприеме и по кое време. Никой не е длъжен да се обяснява за причините на останалите, още повече пък на феновете. Аз бих нарекъл "смешно" съществуването на групи като Хийп и Пърпъл, но това си е само мое мнение. Оставте хората да се оттеглят с достойнство, защото това, с което Слейър е допринесла за музикалната сцена, други за половин век не са го постигнали... камо ли пък хора като нас, с големи претенции и позиция зад клавиатурата.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".