YES ще продължат юбилейното си турне без Jon Anderson

11 сеп 2008, 18:09 ч. 362 / 9 0
пред./следв.
YES, които отложиха юбилейното си турне по случай 40-годишнината на бандата преди няколко месеца, поради здравословни проблеми на фронтмена Jon Anderson, са решили да продължат концертите без него. За заместник на вокалиста е избран Benoit David, който е участвал в няколко трибют-банди на YES в Канада, а басистът Chris Squire, китаристът Steve Howe и барабанистът Alan White са се спрели на него, след като са гледали изпълненията му в "YouTube". Така YES "взимат пример" от JOURNEY, привлекли филипинеца Arnel Pineda от трибют-група, забелязана в сайта за видео споделяне.
   Музикантите от YES се надяват Jon Anderson да се възстанови и да може да продължи турнето догодина.

   Jon Anderson гостува самостоятелно в България на 14 ноември 2007 г. в рамките на "Sofia Music Jam 2007".


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".