Yngwie Malmsteen срещу първата в света "нечуплива" китара, вижте видео

11 апр 2019, 17:23 ч. 1926 / 7 7
пред./следв.

   Шведската компания "Sandvik Coromant" е приела сериозно предизвикателство - използвайки най-модерни технологии, като 3D-принтиране, суперяки материали като титан и др., да създаде първата в света "нечуплива" китара.

   За проверка дали наистина инструментът може да издържи всякакви удари "Sandvik" си партнират с китарния маестро Yngwie Malmsteen, който се опитва да счупи китарата в реални концертни условия. Вместо това с нея троши усилватели, колони и др. техника и дори самата сцена. Но китарата остава цяла. Вижте видео:

 



 



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kuzman 15.04.2019 11:12:19 отговори + 1 0
Това с чупенето на китари е голяма простотия и никога не ми е харесвало. Глем-рокаджийски хулигански изпълнения. Добрите професионалисти си уважават инструментите и не ги чупят. Напротив пазят си ги. Как иначе да имаш марка китара кръстена на твое име и да я счупиш. Не е прилично някак си. Други хора са вложили труд и старание в производството на тези китари /които и да са/, а ти я чупиш. С това какво показваш - неуважение към производителя, към марката, към себе си и към публиката. Не мога да си представя как някой велик цигулар ще си счупи 200 годишния Страдивариус за да се направи на интересен. Ще речете - ама при китарите е друго. Те са серийно производство, не са ръчна изработка. Уж изглежда друго, ама е същото. И както казах е проява на неуважение. Прощавайте, че толкова дълъг пост под толкова незначителна тема, ама винаги ме е дразнело това чупене на китари, барабани, усилватели и т.н. по концерти... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гарван 26.11.2020 19:41:58 + 0 0
Много добре казано! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Соломон Хюцлер 12.04.2019 16:23:38 отговори + 0 0
Всичко това започна с едни евтини дъбови украински пръчки, от които на доста хора им тръняха ръцете на изток от рая, когато искаха да се правят на звезди... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Горан 12.04.2019 15:57:12 отговори + 1 0
Хубава е китарата, но запазената марка на Ингви си е Фендър Страт, и някак си тази не е неговата... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zyklon 12.04.2019 01:12:24 отговори + 1 2
Тия кухи кабинети и с детска китара от ДЖЪМБО ще ги строша. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 11.04.2019 22:07:47 отговори + 0 0
Някой има ли представа кое е парчето, което започва на петата секунда на първото видео? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Norum 11.04.2019 22:35:06 + 1 0
Evil Eye от RISING FORCE Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".