Забраниха на BON JOVI да свирят в Китай

9 сеп 2015, 07:25 ч. 1657 / 14 3
пред./следв.

   Една седмица преди първите концерти на BON JOVI в Китай Министерството на културата на азиатската държава е решило да забрани изявите на бандата там. Това щеше да е първо гостуване на BON JOVI в Китай за два концерта - в Шанхай и Пекин.

   Причината за ограничението е, че през 2010 г. на концерт в Тайван групата е използвала изображение на Далай Лама за своя сценичен бекдроп. Това че миналия месец BON JOVI записаха китайската песен "The Moon Represents My Heart" (чуйте я по-долу) по повод китайския Свети Валентин не се е оказало достатъчна причина концертите да бъдат разрешени.

 

 

bon-jovi-live-in-sofia1

още за:

Bon Jovi


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Johnny Long 9.09.2015 18:57:55 отговори + 3 1
Комунистическите сатрапи, които налагат цанзура, скоро ще ги духат обилно ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Гошо 9.09.2015 15:53:43 отговори + 1 2
А истината е, че Си Дзинпин е фен на Ричи Самбора и е казал "Ше махате моя човек, а? E са ви **** майката". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 9.09.2015 14:39:30 отговори + 7 3
Това е страхотен жест от страна на Джон, но на кого му дреме.

+1 за Бон Джоуви
-1 за червените човечета/тираните
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".