Забраниха на Ozzy Osbourne да превърне хамбар в къща заради прилепи

12 май 2014, 19:12 ч. 321 / 2 7
пред./следв.

   Местните власти в Бъкингамшир, Англия са отказали разрешение на Ozzy Osbourne да превърне хамбар в своето имение в къща с две спални. Причината - популации от прилепи и сови, които са защиени животни, и обитават въпросната постройка. Случаят, когато Ozzy отхапва главата на прилеп на сцената по време на концерт на BLACK SABBATH, отдавна е част от легендите около ексцентричния певец, а сега, като че ли, летящите бозайници ще получат известен реванш :-) На Osbourne е постановено да се погрижи за нов дом на животните преди да може да предприеме преустройството.

още за:

Ozzy Osbourne


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


geregrave 13.05.2014 15:12:36 отговори + 0 0
"Киро - 2014-05-13 12:10:18
По твоята меко казано идиотска и много силно казано логика - хората дето са си направили хамбар или каквото и да е някъде са първите самонастанали се на съответното място. Тъй като преди това там са си живели нормално какви ли не животни.", които също на свой ред са самонастанили се, т.к. преди тях е имало микроби изядени(прогонени)от амеби, изядени(прогонени)от червеи, изядени(прогонени) от горецитираните фърчикоптери и т.н.
Така, че си заври твоята ИДОТСКА нелогика и (не)познания по биология и социология.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

geregrave 13.05.2014 15:05:42 отговори + 0 0
Киро,
човека е най-големия хищник и рядко се съобразява с каквото и да е.
Само не казвай, че ти би търпял самонастанили се мангали в твой имот!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Киро 13.05.2014 12:10:18 отговори + 0 0
По твоята меко казано идиотска и много силно казано логика - хората дето са си направили хамбар или каквото и да е някъде са първите самонастанали се на съответното място. Тъй като преди това там са си живели нормално какви ли не животни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

geregrave 13.05.2014 11:39:23 отговори + 0 0
@ Сокол - няма начин да не си с птичи мозък.
Хамбара си е на Ози, ако той не го бил построил - няма и да има място къде да се заселят тези 'фъркати твари, т.е. те са "самонастанили" се.
Така че, дедо ще си прави хамбара к'вото иска.

То по твоята логика, давай да не разрушаваме изгнилите канализационни тръби, да не вземем да разрушим свидната къщичка на горките хлебарки, или пък давай да не гоним горките онеправдани "самонастанили" се мангали, 'щото видиш ли живеят в "къща", която дори не и тяхна и всеки момент ще им падне на главите, ама ... да!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 13.05.2014 08:03:52 отговори + 0 0
Хашек, не може да си толкова тъп!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Among the living 12.05.2014 22:37:54 отговори + 0 0
Колкото и да е супер звезда Ози е важно ,че хората искат да си опазят забулените сови и улулиците. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хашек 12.05.2014 19:16:34 отговори + 0 0
Ето колко е лоша Европа.
Евровизия я спечели някакъв пендел, но в Англия забраняват на супер звезда като Ози да си разруши хамбар заради прилепи и птички.
Тука скоро някоя мутра ще вдигне хотел в задния двор на парламента.
Бегайте към Евразия кухи кратуни!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".