Забраняват концерт на GOD DETHRONED в Румъния, на ROTTING CHRIST - в Италия

15 юли 2009, 17:51 ч. 345 / 2 13
пред./следв.
Често пъти метъл групи са имали проблеми с църковни и други институции заради текстовете на песните си. През този месец това се случи два пъти в различни държави. Шоуто на холандските детметъли GOD DETHRONED в Орадеа, Румъния на 5 юли е било отменено от местните власти, откъдето са заявили, че група с подобно име не може да свири в града. Сега подобна съдба постига и гръцките "екстремисти" ROTTING CHRIST, чието гостуване във Верона, Италия на 12 юли в рамките на "Iron Sunday Festival" е забранено от градската управа. В този случай - не само заради името, но и заради "сатанисткото естество" на музиката им. За щастие, организаторите са успели да преместят събитието извън населенето място и то се е състояло.

   В България нещата са доста по-либерални. ROTTING CHRIST гостуват редовно в родината ни, а наскоро се състоя и първият концерт на GOD DETHRONED у нас (София, 29 юни).


Коментари   (13)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 17.07.2009 20:30:58 отговори + 0 0
Ей християнина, опитай се да си изпълниш заръката от ника! Освен това си доста незапознат с музиката, щом твърдиш, че не пеят против останалите религии. Религията е институция, която манипулира вярата на хората. Ако някой не е съгласен да си каже! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

frost 16.07.2009 09:32:25 отговори + 0 0
и що не си в нялпй манастир да служиш на Изуз щот нали те е спасил от Турците,братооо!!!а още страх ли те е от тях,а? Бързо падай на колене и почвай да се молиш!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

frost 16.07.2009 09:24:57 отговори + 0 0
Ей религиозното момче я си земай библйката и изчезни някъде!!!Овчар заблуден!!!ххахахах да мислим то мисли бе АГНЕ!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

try to use your brai 16.07.2009 09:03:26 отговори + 0 0
Нещата са много по-дълбоки отколкото си мислите и вие заблудени сатанисчета никога няма да схванета за кво става на въпрос. Аз лично мисля че особено в България никой не трябва да казва една думичка против християнството най-малкото защото ако не беше тази религия нямаше да се съхраним като народ и досега щяхме да сме под робство и да се гарвят с нас ония резаните. И защо повечето групи анти-религиозни групи пеят антихристски текстове, а не примерно анти-мохамед или йехова? А? Все повече тая държава заприличва на америка - безмозъчни хора хора говорят глупости по цял ден. Мислете не бъдете овци!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.07.2009 01:30:58 отговори + 0 0
Шифърът на Леонардо ги озлоби много и те са хора! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Izrod 16.07.2009 00:17:43 отговори + 0 0
Аман от мръсни тесногръди *******! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ThereAwayInDarkness 16.07.2009 00:14:25 отговори + 0 0
Браво wolf. Два много добри поста. За останалите, сатанисти сме точно толкова, колкото бабите и майките ви са християнки... Иначе, по безумна религия от християнската, е единствено мюсюлманската, там обаче нещата са трагични... Лошото е че сме в 21 век, и че още има хора в Европа, които забраняват нещо заради религия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolf 15.07.2009 23:49:11 отговори + 0 0
Е това, че сатанистите са също толкова зле(даже и по-зле, защото си мислят "ние не сме като вас", въпреки че са същите) е ясно. Обаче едва ли и Год детронт, и Ротинг крайст, и почти всички "богохулни" групи и техните фенове са сатанисти. Обаче, не си ли съгласен с нечии заблуди и го покажеш по някакъв по-публичен начин, веднага си сатанист, слуга на дявола или друга подобна глупост.

P.S. Надявам се скоро Пепи да се обади и да ни огрее с мъдростта си(освен ако не е баннат):>>.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метала 15.07.2009 23:22:03 отговори + 0 0
и сатанистите и тия "смирени хорица"са една стока-служат на собственото си его и се самозаблуждават че са верни на някаква кауза. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.07.2009 22:01:36 отговори + 0 0
еми нормално то сатанистите са си жалки и без да им отменят концертите
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


wolf 15.07.2009 20:31:49 отговори + 0 0
После някои ми говорят, че прекалено се съм се заяждал с организираната религия и последователите й. Да, ама поне не им се меся в работата, а тези промити мозъци и мозъкопромивачи(мамка им да *** на всички) навсякъде се бъркат. Ако някой не е овца като тях, може просто да не му обръщат внимание, а не да се нахвърлят срещу всеки който не е съгласен с противоречащите им на всякаква логика и здрав разум вярвания.


Аааа, за малко да забравя. Ако утре някой реши да прави концерти на "Алах детронд" или "Ротинг Мохамед", к'во ли биха казали същите тези смирени хорица?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Coroner 15.07.2009 20:15:15 отговори + 1 0
А защо нямаше репортаж от концерта на GOD DETHRONED ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

There Away In Darkne 15.07.2009 19:10:19 отговори + 0 0
"В България нещата са доста по-либерални" и добре, че е така, но може би, ако направят някой концерт в гр. Раковски...има някакъв шанс... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".