Задължили Bruce Dickinson да почива между концертите и пилотирането

9 юни 2009, 16:01 ч. 159 / 3 5
пред./следв.
3news.co.nz съобщава - британският авиационен контрол е задължил певеца на IRON MAIDEN Bruce Dickinson да прави 12-часови почивки между пилотирането и концертите си. По време на последното турне на групата "Девиците" пътуваха със специално пригоден "Боинг 757", наречен "Ed Force 1", който "Сирената" е имал намерение да управлява почти през цялото време. След намесата на длъжностни лица от авиационния контрол това не е било възможно, ако фронтменът не направи минимум 12-часова почивка между изнасянето на шоу и качването в пилотската кабина. Самият той е бил разочарован, но хора от екипа и дори от бандата са изразили облекчение. Те явно са се притеснявали дали след енергичните си изпълнения по време на концерт Bruce ще е способен да се качи в самолета и да го пилотира по обратния път. Така се е стигнало до назначаването на резервен авиатор, който дефакто е управлявал "Ed Force 1" през по-голямата част от "Somewhere Back in Time Tour".


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


whips 9.06.2009 20:03:49 отговори + 0 0
Подкрепям. Така се прави. БГ институциите имат още много да учат от колегите си в Албиона. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden 9.06.2009 17:56:50 отговори + 0 0
Този човек е уникален.Не мисля,че в рок музиката има друг такъв музикант....толкова всестранно развит. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.06.2009 17:26:59 отговори + 0 0
...и пилотира .....има ли пилот в самолета ???? ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.06.2009 17:10:02 отговори + 0 0
Само се изпотява... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Миле 9.06.2009 16:32:32 отговори + 0 0
Луд умора нема ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".