Задава се нов клип на SLAYER с Дани Трехо?

2 юли 2019, 15:05 ч. 1589 / 7 2
пред./следв.

   Помните ли видеото на американските траш метъл титани SLAYER "Pride in Prejudice"? Специална роля в него имаше мексиканският актьор Дани Трехо ("Мачете" и др.), като със самия клип бе завършена трилогия към актуалния албум на групата  "Repentless" (2015).

   Вчера SLAYER пуснаха мистериозен тийзър в социалната мрежа "Фейсбук", в който се чува гласът на Трехо и евентуално анонсира нова колаборация между бандата и актьора. Проектът ще бъде реализиран през есента на тази година и тогава ще знаем със сигурност какво точно представлява.

   Междувременно остават по-малко от 10 дни до последния концерт на SLAYER в София, част от прощалното турне на групата (поръчай билет онлайн). Шоуто ще се състои на 11 юли в парка до летище "София".

 

 

още за:

SlayerDanny Trejo


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


... 3.07.2019 11:06:00 отговори + 1 3
Този тийзър означава само едно:
ТОВА НЕ Е ПОСЛЕДНИЯ КОНЦЕРТ НА СЛЕЙЪР У НАС!
Просо организатора ни лъже!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 2.07.2019 19:28:00 отговори + 10 4
Пропускам тоз концерт и чакам следващия, но с адекватен организатор Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".