Задава се нов проект с участието на Steven Wilson, Mikael Akerfeldt и Mike Portnoy

22 май 2010, 13:35 ч. 181 / 4 4
пред./следв.
Steven Wilson от PORCUPINE TREE е разкрил в скорошно интервю, че очаквания с голям интерес негов проект с участието на Mikael Akerfeldt (OPETH) и Mike Portnoy от DREAM THEATER е в ранните етапи от създаване на материал за бъдещ албум. Засега са написани около 15 минути музика, които карат музикантите да бъдат доста обнадеждени. Според Wilson, слушателите ще бъдат доста изненадани от насоката на проекта, особено ако очакват "дет-прогресив" метъл. Композициите са "много творчески, амбициозни и епични", в същото време "мрачни, извратени и много експериментални", но все пак рок.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


opeth 26.05.2010 20:05:19 отговори + 0 0
Jaaaa!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Yanni 22.05.2010 19:46:37 отговори + 0 0
за този проект се говори от доста време, явно най-после са успяли да си синхронизират графиците. :-) Нямам търпение да чуя какво са ни подготвили! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.05.2010 16:45:42 отговори + 0 0
on his grannie`s kite! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pusciferian 22.05.2010 14:25:41 отговори + 0 0
Това ще да е някакво чудовище... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".