Закъснения, панаирна обстановка, но и много рок на първия "U-Rock Festival"

15 сеп 2013, 19:48 ч. 568 / 5 44
пред./следв.
Първото издание на "U-Rock Festival" в Пазарджик (13-14 септември) е вече в историята. Ще мине вероятно около година преди да разберем дали наш читател не се пошегува повече от удачно с името на събитието, което съвпада с българското "Урок". Урок, който вече сме научили и то по особено болезнен начин. Чрез "U-Rock Festival" на промоутърската сцена се завърна създателят на най-големия концертен балон в българската история - Неди Крос. Епопеята с несъстоялия се планиран като мегафестивал "Monsters of Rock 2006", провалените концерти на SCORPIONS и Gary Moore през същата година и огромното количество непрофесионализъм, фантасмагории и лъжи, които ни сервираха Неди Крос и екипа му ("Universum Entertainment") преди 7 години не могат и никога няма да бъдат забравени.

   Вече ви информирахме, че Неди Крос прави заявка за повторение на схемата от 2006 г. - обявявайки, че "U-Rock Festival" ще стане партньор с немския "Rock Am Ring", както навремето говореше за "побратимяване" на "Monsters of Rock" у нас с "Wacken Open Air". Ще следим изкъсо действията и бездействията в и около Пазарджик и ще ви информираме своевремнно какво се случва там.

   А точно в деня, в който се спука още един балон - "Sense of Rock" в Банкя - "U-Rock Festival" започна. Обстановката в иначе чудесно поддържания парк "Стадиона", покрай всички съпътстващи атракции бе повече панаирна, отколкото музикална. Но основното се случваше на сцената. Макар и със закъснение на 13 септември пред не особено многбройна публика се изявиха VOICE AND FINGERS, TORNADO, КОНКУРЕНТ и АХАТ. Кулминацията тепърва предстоеше.

   През втория ден (14 септември) на малката сцена в парк "Стадиона" протекоха изяви с конкурсен характер на млади банди. Награда бе леко несериозна - среща с MASTERPLAN, но пък като за първо издание на събитието може и да е била достатъчна.

   След стабилно закъснение от над два часа от обявения начален час на голямата сцена пред публика от около 500 души и с перфектен звук забиха пазарджишките герои от ROCKA ROLLA. Триото явно е добре познато и обичано от местните рок фенове, а след снощи със сигурност заслужено е спечелило и симпатиите и на нови слушатели. Момчетата от ROCKA ROLLA са приятна изненада - залагат на рок и метъл кавъри, изпълнени с много настроение и немалка доза професионализъм, без излишна маниерност. Би било чудесно да чуем и авторски техни парчета.

   ROCKA ROLLA подгряха добре тръпнещата от очакване и студения есенен полъх публика и предадоха щафетата на DREAMWILD, които се изявиха основно като трибют група на JUDAS PRIEST. Бандата се запомня лесно както с атрактивния избор на облекло на фронтмена й, така и с всеотдайното му артистично поведение. Изпълнението им от близо час накара мнозина от дошлите да поглеждат нетърпеливо часовниците си, тъй като ставаше ясно, че преди 00:00 ч. няма как да видят MASTERPLAN на пазарджишка земя.

   Последва поредно изпълнение от около час – този път в запазения стил и настроение на SHEKY & THE BLOODRAIN, след което започна стандартното пренареждане на сцената и настройка на звука за хедлайнърите на вечерта.

   Междувременно музикантите от MASTERPLAN сновяха на сцената във видимо добро настроение, отпивайки сгряващи питиета. Постепенно публиката разбра, че има проблеми с озвучаването и това отложи старта на изпълнението на гостите с още над 30 мин., през което време фронтменът им Rick Altzi се обърна с наздравица на български към феновете. Така чак около 00:30 ч. в крайна сметка Roland Grapow и компания забиха с много хъс пред незаслужено малко публика. Сетът на MASTERPLAN беше дълъг час и половина и включваше, както хитове от ерата на Lande, така и парчета от новия им албум. За съжаление - звукът през цялото им изпълнение бе далеч от добър, но пък вероятно след 7 години пауза човек губи организаторски тренинг. И така, първият "U-Rock Festival" приключи.

   В заключение можем да кажем, че събития като този фест имат почва у нас, но това че входът е безплатен далеч не означава, че няма нужда и от много по-мощна реклама и старание в организацията. Похвално е и желанието на община Пазарджик да инвестира средства в културно събитие от такъв характер и желанието на местната управа да популяризира града по този начин. Действително локацията на феста е идеална и с по-добра организация и подходящ подбор на бандите, би могло това събитие да се превърне в приятна точка от годишния календар на родните рок фенове. Стига, разбира се, отново да не се разхвърчат рекорди на "Гинес", концертни чартъри Германия-България и в някой близък водоем да не заплуват кораби-хотели!
u-rock festival


Коментари   (44)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


от дълбоката провинция 19.09.2013 00:13:40 отговори + 0 0
1914 - 2013-09-18 13:57:26

Една умна приказка да се види в тоя спор!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1914 18.09.2013 13:57:26 отговори + 0 0
Кога, Вие хора от провинцията ще проумеете, че не всички, които живеят във Вашата столица имат произход някъде от вашите села?
Новината е за концерт в прекрасен град, като Пазарджик, но Вие пак си изваждате омразата към жителите на Вашата СТОЛИЦА на преден план.Приемете, че в столицата на България има жители, КОИТО не живеят само В Дружба, Люлин и Надежда. Този град има и център, както всеки град в България. Има хора, които (за съжаление) са си прекарали детсвото в този център, защото нямат друг избор. писна ми от тези спорове. Благодарен съм, че се ожених за дупничанка та да изляза малко извън прашния затвор.
Концерта ми хареса много.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Long - Live - Rock - & Ro 18.09.2013 13:47:11 отговори + 0 0
Само искам да кажа че - като страстен почитател на тая музика - моето мнение е супер позитивно !
Едно голямо ЕВАЛА на организатора - Русков, на Кмета и на Неди Крос - който независимо че беше яко наплют - този път си свърши работата перфектно ! Поздравления и ``respect`` за приятелството му.. и отношенията им едни към други с - MASTERPLAN ! Групите бяха чудесни и в двете вечери, като наистина една от най - приятните изненади беше именно
ROCKA ROLLA, както виждам - сте забелязали и вие ! Според мен няма значение кой какъв е и за какво се бори, хейтърите дълго ще го умуват - това им е работата !
ПОЗДРАВИ от провинцията !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

зрител 17.09.2013 16:07:23 отговори + 0 0
исках да бъда хем зрител, хем цървул, ама катехизисите не ми дават да ставам цървул, жалко. Знаете ли колко е добре т.нар. битов софиянец да говори за провинцията и за селото, умирам да го слушам и да му се радвам........ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

зрител 17.09.2013 15:55:08 отговори + 0 0
Голям смях, битовите софиянци имат нещо против провинцията, ама като дойдат празници тръгват по родните си места да влачат бухчите, иначе през седмицата са софиянци от Надежда последна, Дружба вечна, Връбница и нам си там кви софийски селаци и квартали. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


зрител 17.09.2013 15:46:19 отговори + 0 0
Към анонимния хейтър
Абе хора защо идвате в Пазарджик, нещо не ви харесва селото ни, пък идвате. Аз се досещам къде ви е болката- това, че никой не ви е поканил за ко-организатори. А бе, браво на организатора, че не се е занимавал със злобари като вас, а си вършил работата сам и вие вече не можете да си сдържате злобата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.09.2013 14:35:29 отговори + 0 0
Какви 2500 - 3000 човека алоуууу!!!
Ти или настина си Неди Крос или той ти диктува какво да пишеш. Толкова хора у ваше село и 10 Мастърплана не могат събра.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

зрител 17.09.2013 14:29:00 отговори + 0 0
Аз пък съм много доволен от този рок фестивал. Може да е имало някои малки пропуски в организацията, не знам, но като зрител съм много доволен, имаше много рок, биричка и приятни хора. А за самия организатор, който успях да видя втората вечер- приятно младо момче, браво на него, много добро начало.
А вие тук, хейтърите, нещо сте недоволни, че не можахте да се вмъкнете в организацията ли или какво друго не знам. Абе нашия си български синдром-да плюем по всяко добро начало. Надявам се и догодина да има пак това издание, желая успех на организатора!!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

До организатора на УРок 17.09.2013 10:23:46 отговори + 0 0
Не лъжи бре юначе
Организация - зле!
Групи и ред - зле!
Реклама - зле!
Да се беше научил да броиш поне
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Александров 16.09.2013 21:12:09 отговори + 0 0
Защо пиешете глупости бе ******? Къде видяхте панаирната обстановка? Освен двете бистра, които работят в парка, имаше още 2 мобилни бирени щанда. Всичко беше чисто, подредено, грамотно и културно. Освен феновете на метъла, по същото време в парка се разхождаха семейства с малките си деца, имаше спортуващи младежи. Не видях нито един полицай, което само по себе си говори за идеални ред и безпроблемното протичане на мероприятието! Отностно звука, действително нещо се обърка с Masteplan, но и техния техник, май беше на малко повече бири и не си даваше никаккъв зор да настрои инструментите! Такава беше обстановката на 14.09. Лично за мен U-rock беше една супер приятна изненада и на всичкото отгоре безплатна! В този ред на мисли ще спомена, че за празника на града пак има подобни концерти, но на "Острова" Голямо браво на община Пазарджик! Heavy Metal forever! \m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 16.09.2013 20:30:22 отговори + 0 0
Най-ужастния звук, който съм чувал на концерт на открито. Сериозен конкурент на Христо Ботев звукът. Направо се осраха нашите зад пулта, че чак изнервика екипа на Мастерплан при проверката на мониторите... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Oрганизатора на U-ROCK-FE 16.09.2013 19:37:02 отговори + 0 0
Благодаря на Неди Джон Крос - за контактът с Masterplan и екипът му - Стилян Иванов , Александър Попов- Саката , Ани Симеонова , Ute Ehrenberg ,Камен Панков-Stone Angel , Динакорд -Пловдив . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Oрганизатора на U-ROCK-FE 16.09.2013 19:30:48 отговори + 0 0
Забравих да допълня за забавянето на Masterplan ..
Това се случи по - вина на техниците на Masterplan, защото главния техник , беше здравословно неразположен и не можеха да присъстват на саунд чека ,заради което Masterplan се извини на публиката за закъснението им.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Oрганизатора на U-ROCK-FE 16.09.2013 19:23:40 отговори + 0 0
Metal Katehizis- Доста несериозни статии от ваша страна.
Първо можехте да попитате , когато кореспондирахме с вас за Неди Джон Крос - и връзката му с фестивала.
Единствено и само посредничество с Masterplan.
Глупаво е да пропагандирате за измама и за едва ли не завръщане на Неди Джон Крос в бизнеса.

"През втория ден (14 септември) на малката сцена в парк "Стадиона" протекоха изяви с конкурсен характер на млади банди. Награда бе леко несериозна - среща с MASTERPLAN, но пък като за първо издание на събитието може и да е била достатъчна" - ако си бяхте направили труда да присъства ваш репортер ,щяхте да видите,че младите банди си тръгнаха с подаръци от сцената осигурени от MEINL
Както и всички участници на голямата сцена !

И както казах,ако си бяхте направили труда да присъства ваш човек щяхте да видите ,колко хора има и наистина не бяха 500 - с 2500 по-бих се съгласил.



"Загряващи питиета за Masterplan" хахахаххаа - Бира ,интересно загряващо питие .

Малко публика 2500 - 3000 човека за първа година наистина малко но и достатъчно.
И бих казал не благодарение на вас ,защото вместо да подпомагате подобни мероприятия, вие само оплювате организаторите бандите и които можете.

Да ,наистина имаше нужда от по-мощна реклама ,да и от по-стабилна организация ,но всичко опира до средства в крайна сметка .Защо като бяхте толкова загрижени не направихте безплатна реклама в сайта ви или може би да се свържете с организаторите да ви платят пътните за да присъства ваш репортер.

Защо няма никаква информация за 13 първият ден - фестивалът се проведе по времена буря и нито озвучителите спряха ,нито бандите спряха фестивала ,сцената беше във вода ,а озвучителите държаха сцената за фермите, заради силният вятър те минаха през ада за феновете ,които въпреки дъжда и вятъра бяха 500 и стояха ,слушаха и гледаха.
Тогава, аз организатора можех да спра фестивала ,но него направих.

И питам аз, защо трябва само негативна информация да качвате в сайта си и да пропагандирате с какви ли не глупости.
Фестивалът мина успешно според нас ще има и следващи.

Много добре знаем ,че клюките се продават много добре в България, но явно зад Metal Katehizis се крие някое бъдещо издание на жълтата преса. За съжаление...

Панаирна обстановка - каде я видяхте и кога??!
С нетърпение очакваме Metal Katehizis да организира някакво мероприятие може и рожден ден и да присъстваме за да коментираме кое колко непрофесионално е направено.

За следващият фестивал очакваме вашето спонсорство за да няма не професионализъм и всичко да е по мед и масло.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.09.2013 18:47:36 отговори + 0 0
За Dreamwil мога да кажа само едно кой ги излъга,че изобщо могат да свирят а какво остава за пеенето ....пълна СКРЪБ!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


tanetz 16.09.2013 16:25:28 отговори + 0 0
А за Dreamwild недейте много да знаете, защото заслужават дълбок поклон!!! Тия пичове правят великите Джудъс, я ги направете вие де!!!!!!!!!!!!! И не пишете анонимно, пъзлъовци такива!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

tanetz 16.09.2013 16:22:08 отговори + 0 0
Я внимавай! Журналягите в България стават все по-тъпи и по-тъпи. Първо, какъв е проблема да има нещо за ядене, бе? Можете ли да кибичите само на бири? Защо винаги трябва да се орезилваме с коментари за кебапчета? Аз бях на концерта на AC DC. Чакахме по половин час за бира вътре на стадиона и току пред нас най-нахално се опълчваше некъв шоп - селяк с бадж и взимаше по 10-15 бири. Да ви се сера на концертите в тъпата ви София. Ако не бе столица щеше да е клоаката на България!!!!!!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хаха 16.09.2013 16:09:10 отговори + 0 0
Затова пък пиратски лентички, блузки и гащи с логото на групата пред "Васил Левски" - колкото ти душа иска. И това ако не е панаир! Те се хванали за кебапчИтата... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.09.2013 16:07:34 отговори + 0 0
В столицата са най-големите селяндури на страната. Говорят неправилно български и миришат на тор! Така,че ще си ядем кИбапчИтъ толкова колкото си искаме. Да ви имам и столичаните смешни.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.09.2013 15:56:44 отговори + 0 0
На селските фестове ги навират през мен и без да трябва да гледам добре Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 16.09.2013 15:54:08 отговори + 0 0
трябвало да гледаш по-добре Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.09.2013 15:27:10 отговори + 0 0
Тази година три пъти бях на В. Левски на голям концерт и кибапчИта не видях! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хаха 16.09.2013 15:12:02 отговори + 0 0
Най-големият панаир е пред стадион "Васил Левски", когато ще свири голяма група. Но столичани сега ще се изцепят, че сергиите идвали от провинцията и те не били виновни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Baikor 16.09.2013 14:54:16 отговори + 0 0
Ех тези интелигентни и красиви репортьори бе
Дошли в провинцията и веднага забелязаха какъв панаир е мястото на което се проведе т.нар фест - чист и поддържан парк, езеро, пейки и т.н.
Продаваха се панаирните стоки - бира, картофи и кебапчета - срамна работа! Ние такива неща не сме и помирисвали в столицата
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ди 16.09.2013 11:56:12 отговори + 0 0
ROCKA ROLLA се справиха добре, DREAMWILD - скука, SHEKY & THE BLOODRAIN много интересни парчета, готино MASTERPLAN страхотни. Отвратителен звук на Мастърплан и до пулта и навсякъде се чуваше гадно, някои от озвучителите си беше седнал на ушите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 16.09.2013 10:07:15 отговори + 0 0
Анонимен - 2013-09-15 23:43:54
Да беха наели профита, а не да импровизират! Скапан подбор и подредба на групи и персонал, за панаира да не говорим

+1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.09.2013 09:23:05 отговори + 0 0
Пазарджиклиите се обиждат на селска чест Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

electrified 16.09.2013 07:51:27 отговори + 0 0
Честно казано на моменти много се дразня от изключително тенденциозното и на моменти открито подигравателно отношение на част от списващите в Метал Катехизис автори на статии.За сериозен новинарски сайт със специфична насоченост, за мен личното отношение е недопустимо. Или поне не би трябвало да е толкова натрапващо.
С какво "панаирната" обстановка се различаваше от тази в Каварна и София? Не съм бил на концерт или фест на открито, където да не се носи миризма на кебапчета и да има всякакви хора с търговски нюх тип ССПГ Диблър, които да продават от "оригинални" тениски до захарен памук и светещи джунджурии за всякакви части на тялото. С какво се различава пазарджишкия циганин със захаросаните ябълки от кореняк-софиянеца със семките пред стадион Левски?
Такива неща има навсякъде.
Истина е че организацията на феста беше леееко трагична и че имаше огромни закаъснения, а тонрежисьора доведе саундчекъра на Мастерплан до нервен срив. Също така би могло да се обърне доста внимание и на ПиАр-а при един следващ такъв фест.
А за звука ще кажа само, че всеки който е ходил на поне 3 концерта в живота си, би трябвало да е наясно, че обикновено звука е най-гаден точно пред сцената(в т.нар. Фен зона), където бяхме по-голямата част от публиката. Ако искаш да чуваш добре, просто трябва да мръднеш няколко крачки назад до пулта и там всичко вече е наред. Така е - на концерти трябва да избираш дали искаш да гледаш или да слушаш. На паркинга се чуваше по-добре отколкото пред самата сцена.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nocturne 16.09.2013 01:30:35 отговори + 0 0
Валд, ти глух ли си? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ВАЛД 16.09.2013 00:59:34 отговори + 0 0
никакъв проблем със звука на Мастърплан не е имало!ТЕ просто не се появиха за предварителен саунд чек,а когато се появиха вечерта в бек стейджа,техника им беше пиян като кирка и май въобще не занаеше къде се намира! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 15.09.2013 23:43:54 отговори + 0 0
Да беха наели профита, а не да импровизират! Скапан подбор и подредба на групи и персонал, за панаира да не говорим Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fan 15.09.2013 22:54:07 отговори + 0 0
Разбира се, че има доста неща за изкусуряване, но като за първи път...Пазарджик, Masterplan...до преди години само си мечтаехме групи да идват в България, а какво остава до нашето чалго-циганско градче Пазарджик...
Masterplan се замотаха не 30, а 1 час и 30 минути!

И какво значи панаирна обстановка? Не видях да продават нещо различно от обичайното?
А да, нямаше каварненските мекици и продавачи на всякакви джундурийки
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.09.2013 22:12:47 отговори + 0 0
остър къде - в ходилата... мухахахахахах Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.09.2013 21:40:25 отговори + 0 0
По-малко проз от тебе и много по-остър Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.09.2013 21:35:27 отговори + 0 0
А ти проЗ ли си или тъп? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 15.09.2013 21:34:31 отговори + 0 0
Ти кой фест си? Или името ти е Легион? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.09.2013 21:32:05 отговори + 0 0
Аз ако ти кажа, че ще се побратимявам с Рок ам Ринг, как съм си го измислил, а? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Славей Василев 15.09.2013 21:30:24 отговори + 0 0
Много добър фест...организация на ниво,само закъснението бе излишно но това си е традиция...след феста MasterplaN раздаваха афтографи и се снимаха с феновете...за догодина пожелавам си пак двудневен и пак на 2 сцени едната да е за млади ученически банди... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Fifth Horseman 15.09.2013 21:06:57 отговори + 0 0
Браво за репортажа! Не мога да не се възхитя на целия екип на Метъл Катехизис, който влага толкова много старание и професионализъм, въпреки че отплатата им е със сигурност само морална.

А що се отнася до фестивала в Пазарджик ми се струва, че все пак си е струвало усилието. Само че еднодневен фестивал за догодина може би ще е по-добър вариант.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.09.2013 20:50:17 отговори + 0 0
И как този дето го организира си е измислил побратимяването с Рок ам Ринг? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 15.09.2013 20:46:11 отговори + 0 0
Всъщност, фестът наистина не се организира от Неди Крос... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.09.2013 20:26:54 отговори + 0 0
Много ясно че няма да си признаят. А това че го пишеш Кросс издава че си негов агент или той самият! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nocturne 15.09.2013 20:21:51 отговори + 0 0
Хубаво беше! С изключение на това, че вокалите на Masterplan НЕ се чуваха. Но поздравления иначе за инициативата като цяло, като първи опит не бе зле, може и по-добре занапред!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1 15.09.2013 20:04:04 отговори + 0 0
Разпитах и се оказа, че Неди Кросс всъщност не организира този фестивал. Можете да си отдъхнете Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".