Zakk Wylde ще се срещне с Ozzy Osbourne днес

14 юли 2009, 05:43 ч. 170 / 2 4
пред./следв.
Съпругата на Zakk Wylde - Barbaranne разкрива в своя Twitter-профил, че мъжът й ще се срещне днес с Ozzy Osbourne, за да обсъди положението си в групата на "Кръстника". Преди броени дни Ozzy обяви, че си търси нов струнник, тъй като се притеснява, че соловите му неща започват да звучат твърде много като BLACK LABEL SOCIETY. По-късно Zakk коментира, че научава тази новина от пресата, а какво ще стане след разговора днес, се надяваме да научим скоро...


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Марс 14.07.2009 11:00:41 отговори + 0 0
Заки,по добре си гледай BLS,мани я тая куха лейка Озиту!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.07.2009 09:06:25 отговори + 0 0
според мен ще се срещне с жена му Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.07.2009 08:53:18 отговори + 0 0
Е, ясно е какво ще стане, след като BLS ще записват нов албум есента и ще концертират през цялата 2010, когато трябва да излезе албума на Ози. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadHamish 14.07.2009 08:42:07 отговори + 0 0
Какво, ще си тръгне като пич и ще остави дементиралия куфалник да слуша мама Шарън.
Макар че, като се замисли човек, през цялата си кариера Ози е работил с ебаси китаристите... Може и сега да изплува с някоя бъдеща легенда.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".