Zakk Wylde споделя във "Фрактура" какъв би бил най-лошият край на кариерата му

25 апр 2014, 10:11 ч. 238 / 4 3
пред./следв.

   фрактураНа 27 април ("Диема ТВ", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на GUANO APES, VULGAR BULGAR, DELAIN и Sebastian Bach.

   Пред камерите на Васко Катинчаров ще застане Zakk Wylde (BLACK LABEL SOCIETY) и ще бъде излъчен репортаж от участието му на турнето "Metal Allstars". В интервюто лидерът на BLACK LABEL SOCIETY коментира кога е разбрал, че е станал модел за подражание, какъв въпрос е в състояние да го вбеси и защо все повече хора снимат със смартфоните си, вместо да гледат шоуто. Ще бъде излъчен концерт на THE OFFSPRING и ще бъде припомнено какво се случи миналата година на спектакъла "The Wall" на Roger Waters.

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно с AMORPHIS, а класическата песен ще бъде на Б.Т.Р. Клипове и концертни песни на AMON AMARTH, THE EXPLOITED, APOCALYPTICA, AMARANTHE, TRANSPORT LEAGUE, ALTITUDES & ATTITUDE, BUTCHER BABIES, GOJIRA и DEVIL YOU KNOW също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия Диема в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.


   За повече информация посетете Фрактурa във "Facebook".


vasko zakk wylde



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Warrior 27.04.2014 12:36:28 отговори + 0 0
Концертни песни на AMON AMARTH - ще се гледа! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zakk Wylde 25.04.2014 20:32:55 отговори + 0 0
Изгубих си елека!Какво по-лошо от това ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zak 25.04.2014 13:48:51 отговори + 0 0
Yes! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".