Zakk Wylde участва в кръчмарско сбиване, пропуска откриване на "Hard Rock Cafe"

14 авг 2007, 18:47 ч. 115 / 4 4
пред./следв.
Плановете за откриването на ново заведение от веригата "Hard Rock Cafe" в Бостън е трябвало да бъдат сериозно променени, след като основият гост на вечерта - китаристът Zakk Wylde (Ozzy Osbourne, BLACK LABEL SOCIETY) не се е появил на събитието. Музикантът е трябвало да дари китара и даде интервюта, но след няколко часа напразно очакване се е обадил, за да съобщи, че няма да присъства, тъй като е участвал в сериозно сбиване в местен бар. Не са известни подробности за състоянието на Zakk.
   Наложило се е положението да бъде спасявано от фронтмена на STAIND Aaron Lewis, който е изнесъл удължен във времето акустичен концерт, докато най-накрая не е имал повече песни, които да изпълни.

още за:

Zakk Wylde


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


bleedy 15.08.2007 13:09:38 отговори + 0 0
Rock'n'Roll веселие )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Svetlio_Hipodilski 14.08.2007 20:51:24 отговори + 0 0
в какво друго сбиване да участва Зак освен в кръчмарско? на него жокер никога не му е требал, он винаги си е бил оттам! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.08.2007 20:30:47 отговори + 0 0
XAXAXAXAXAXAX
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.08.2007 19:08:24 отговори + 0 0
Ахахаххахаха, горкия, хахахаххаха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".