Зала "Арена Армеец" остава без спонсор, променя името си

7 окт 2022, 09:03 ч. 1508 / 10 6
пред./следв.

   След 11 години партньорство "Национална спортна база" ЕАД и застрахователно дружество "Армеец" прекратяват договора за спонсорство на най-голямата мултифункционална спортна зала в България, позната досега като "Арена Армеец".

   Контрактът е преустановен по взаимно съгласие. Ще бъде открита процедура за намирането на нов спонсор чрез търг. Дотогава временно съоръжението ще носи името "Арена София", което буди недоумение, тъй като така се казва настоящата концертна локация, намираща се на столичния Колодрум.

   Залата, която може да събере около 18 000 души по време на концерт, бе открита през 2011 г. Тя стана домакин на много спортни и др. събития, както и на стотици концерти. На сцената в бившата "Арена Армеец" са свирили изпълнители (някои повече от един път) като: IRON MAIDEN, Roger Waters, DEEP PURPLE, SCORPIONS, MANOWAR, NIGHTWISH, HELLOWEEN, WHITESNAKE, FOREIGNER, Bryan Adams, Sting, GODSMACK, EVANESCENCE, FIVE FINGER DEATH PUNCH, MEGADETH, ЩУРЦИТЕ и мн. др.

   През този месец в бившата "Арена Армеец" предстои да гледаме HELLOWEEN и HAMMERFALL (поръчай билет) на 13-и и GODSMACK на 25-и (поръчай билет).

 

Публика в зала Арена Армеец



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Fantomas 9.10.2022 09:53:58 отговори + 1 0
Дали скоро няма да е Арена Борисов ? При толкова пълни чекмеджета , колко му е ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

...име като име 7.10.2022 12:16:28 отговори + 3 0
На Пърпъл аудио инженерите са отлични и звукът си беше много хубав... Ако ще Арена "Морков" да се казва, това е някаква подробност Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grosskopf 7.10.2022 10:27:07 отговори + 4 0
Колодрум, не Хиподрум Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Джо 7.10.2022 09:35:07 отговори + 1 12
Да го срутят тоя ***** и да се знае...безобразна пароперачка! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Раптор 7.10.2022 09:11:07 отговори + 3 2
Вече имаше предложение да стане Арена Руди Гела .... по понятни причини.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Zyklon 7.10.2022 09:09:51 отговори + 8 6
Името беше и без това тъпо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".