Започна източноевропейското турне на MACHINE HEAD - вижте сетлист

31 авг 2015, 11:05 ч. 1125 / 4 2
пред./следв.

Получихме следното съобщение:

Започна източноевропейската част от световното турне на MACHINE HEAD,  представящо по много специален начин творчеството и "живота" на бандата. Вижте изпълнените песни от концерта в Минск от тази събота:

01. Imperium
02. Beautiful Mourning
03. Now We Die
04. Bite the Bullet
05. Locust
06. From This Day
07. Ten Ton Hammer
08. This Is the End
09. Darkness Within
10. Bulldozer
11. Killers & Kings
12. Davidian
13. Descend the Shades of Night
14. Now I Lay Thee Down
15. Aesthetics of Hate
16. Game Over
17. Old
18. Halo

Както всички знаят специалният концерт “An Evening with MACHINE HEAD” ще се проведе у нас на 24 Септември от 19:30 часа в столичната зала Универсиада, а очакваната му продължителност е 150 минути.
 
Практически билети могат да бъдат закупени от всякъде след като те се разпространяват онлайн и в мрежите на Eventim [поръчай онлайн], Ticket Pro и TicketLogic в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили, Germanos, Technopoilis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, Easy Pay, Fast Pay(Фаст Пей) билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно можете да закупите билети в бензиностанциите на OMV в цялата страна.

След като цената на билетите стартира с цени от 40 и 45 лева, в момента тя е 50. А в случай на налични в деня на събитието и на място в залата  цената им ще е 60 лева.

Очаквайте още новини! Организаторите препоръчват навременното билетиране!


machine-head2015

още за:

Machine Head


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Диди 31.08.2015 15:39:10 отговори + 5 1
А за по - взискателните като мен махаме - Game Over, Bulldozer, This is the end и сложим - A thousand lies, Be still and know и емблематичната за бандата The blood the sweet the tears или както Флин обича да се шегува The Beers Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHead 31.08.2015 12:26:51 отговори + 6 1
Ако дойдат с този сет лист и тук ще е супер Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".