Започна строежът на сцената за концерта на DEPECHE MODE на 12 май

8 май 2013, 12:21 ч. 554 / 7 5
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   Невиждано за родните мащаби шоу ще се състои на столичния стадион „Локомотив“ в изборния 12 май. DEPECHE MODE, които изнесоха първия си концерт у нас именно тук, ще ни докажат, че въобще не са загубили форма. Култовото британско трио обещава уникално изживяване за своите фенове, които нямат търпение да ги видят отново у нас.

   В бекстейдж зоната зад сцената на стадион „Локомотив“ ще бъде изграден един мини град. Там ще са разположени помещения за хранене, професионално оборудвана кухня, гримьорните на музикантите и стаи за почивка на целия екип. Дейв Геън, Мартин Гор и Анди Флетчър ще разполагат със собствени гримьорни с големина осем на шест метра. Задължително условие е една от стените във всяко помещение да е изцяло в огледала от пода до тавана. Гримьорните ще са обзаведени с мека мебел и дебели килими. DEPECHE MODE пристигат със собствен кетъринг екип от шест готвача и обслужващ персонал, който ще се грижи за кулинарните им желания.

   Входовете на стадион „Локомотив“ в деня на концерта ще бъдат отворени в 17,30 ч. Движението по бул. Рожен ще бъде ограничено няколко часа преди това и до полунощ на 12 май. Триото от Есекс F.O.X, което ще подгрява DEPECHE MODE, ще се качи на сцената в 20,00 ч. Очакванията са Дейв, Мартин и Анди да се появат около 21,00 ч, като шоуто им ще продължи повече от два часа!

   София е четвъртата спирка от стартиралото на 4 май европейско турне на DEPECHE MODE. Интересът към него е огромен и това принуди групата да добави още дати. Така първите им зрители бяха в Ница, на 7 май ги аплодираха в Тел Авив, а на 10 май е концертът им в Атина. След няколко месеца обиколка из Европа, култовите британци ще зарадват и феновете си в Америка, като първия им концерт е на 22 август в Детройт. През ноември стартира нов тур из Стария континент, който ще продължи до февруари 2014.

   DEPECHE MODE се очакват да пристигат у нас на 11 май, но къде ще отседнат се пази в пълна тайна. Билетите за концерта им на цени от 50 до 130 лв все още могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната.
depeche mode poster


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 8.05.2013 14:40:06 отговори + 0 0
Слушат ги Рамщайн, Ин Флеймс, Петер Тангрен, Самаел, Дефтоунс, Атросити, Крематори и мноооооого, мноого други.
А на теб вероятно капаците ти пречат да ги слушаш.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Антон 8.05.2013 14:07:06 отговори + 0 0
Велики! Там съм! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tormentor 8.05.2013 13:39:36 отговори + 0 0
SME са ..... алчни ..... и т.н. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.05.2013 13:13:30 отговори + 0 0
Неее знам...

Depeche Mode have sold over 100 million albums and singles worldwide,[2] making them the most successful electronic band in music history.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.05.2013 13:07:56 отговори + 0 0
кой ги слуша тея Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".