Започва "най-вълнуващата част от сезона на BON JOVI"

24 апр 2013, 16:31 ч. 264 / 3 7
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   Започва най-вълнуващата част от сезона на BON JOVI

   Броени дни до концерта на групата в софия крайно нетърпеливите вече фенове ще могат да подгреят подобаващо

   На 26 април клуб Rock It ще посрещне финалистите от караоке турнира

   Тези, които обичат BON JOVI точно толкова, колкото и колите си ще получат подарък от болкън ентъртейнмънт – изцяло нов дизайн на личните си автомобили с логото на групата и турнето

   Най-очаквания концерт на годината вече наближава. Предстои серия от супер интересни активности - някой от феновете ще има възможността да снима със собствения си фотоапарат Джон и групата от много близо, други пък ще „повозят” Bon Jovi на собствения си автомобил. Еуфорията около събитието расте и предстои да достигне върха си точно на 14 май в София на Национален стадион Васил Левски, където Bon Jovi ще забият с първия си концерт от Европейското им турне.

   Най-големите авто-фенове на бандата пък могат да вземат участие в играта на Болкън Ентъртейнмънт и www.offroad-bulgaria.com. Избраните авто-фенове ще могат да покажат на всички колко много обичат колата си и коя е любимата им група като преобразят изцяло автомобила си и шофират с най-фенската визия – тази на Bon Jovi! Дни преди концерта всички Bon Jovi автомобили ще вземат участие и в автошествие в София.

   На 26 април в клуб Rock It ще се проведе и финала на Bon Jovi караоке турнира. Финалистите са шестима и ще се борят за билет за Диамантения кръг за концерта на групата. Припомняме, че билетите от тази категория бяха ограничена бройка и свършиха за по-малко от два часа, след като бяха пуснати в продажба. Жури на турнира в столичния клуб ще бъдат Наско от Б.Т.Р., и актьора Станимир Гъмов.

   Още един билет за Диамантения кръг бе разиграван в продължение на четири месеца между най-преданите фенове на Bon Jovi. Участниците трябваше да „извадят спомените” свързани с бандата, а именно надраскани дрехи, колажи със снимки, изрезки от списания, дори татуировки. Любителите на музиката на Bon Jovi с удоволствие показаха кой какво пази в гардероба си от времето, когато е слушал групата от касетки. Спечели най-фенската снимка с над 400 харесвания във фейсбук.

   Тази неделя в рубриката на Нова ТВ „Темата на Нова” ще има материал изцяло посветен на Bon Jovi, който ще покаже емоцията на хората преди събитието и уникалния подарък на феновете, който са подготвили за групата. Скоро ще има и любопитна информация около пристигането на Bon Jovi в България, престоя им тук, построяването на сцената, изискванията за настаняване и храна. Така да се каже, най-хубавото предстои!
Сезонът на BON JOVI


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 25.04.2013 13:34:08 отговори + 0 0
негативен вот, щото вече звучи кичозно цялата работа. В днешните времена Bon Jovi е една от групите дето се крепи изцяло на старите си хитове, новите песни не ги кефят дори върлите фенове и естествено идва на помощ неква супер реклама във всякави разновидности.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.04.2013 09:54:17 отговори + 0 0
Естествено за разлика от тях местните коментиращи гении са наясно с всичко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Reality 25.04.2013 04:33:27 отговори + 0 0
Тези май не са наясно с формулата за успешна концертна дейност в мангалия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Християн 24.04.2013 21:31:05 отговори + 0 0
Защо давате негативен вот? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Wild is the wind 24.04.2013 19:39:45 отговори + 0 0
Оф, как ще се смажа...Чак ми се реве още от ся! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 24.04.2013 17:09:05 отговори + 0 0
нАдай се... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.04.2013 16:56:02 отговори + 0 0
Най-вълнуващата част ще е ако Ричи Самбора дойде с групата за концерта. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".