Затварят хотела, притежаван преди от Ian Gillan

1 фев 2014, 13:27 ч. 169 / 3 5
пред./следв.
Историческият хотел, притежаван в миналото от легендарния вокалист на DEEP PURPLE Ian Gillan, намиращ се край Уолингфорд, Великобритания, ще затвори врати. Настоящите собственици на "The Springs Hotel", чийто басейн с форма на китара, напомня за рок миналото му, вече не могат да плащат разходите по поддръжката на сградите. Отстъпките, предлагани от фирмите за резервации в Интернет, на практика лишават съдържателите от печалба и те са решили да сложат край на бизнеса си. Собствениците Svenia и Paul Franklin все още не са решили какво ще правят с мястото след това.

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kon 2.02.2014 02:10:36 отговори + 0 0
ми който много е зажалял за хотела да го купи бе
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Картограф 1.02.2014 16:25:05 отговори + 0 0
А аз няма да ходя ако в сайтовете за онлайн резервации вместо Уолингфорд пише Слатина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Смоука 1.02.2014 16:23:14 отговори + 0 0
За смоука не знам, ама ако няма еднодневни стаи, аз няма да ходя! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

EntombeD 1.02.2014 14:17:36 отговори + 0 0
и са ко ше прайм? поне смоука ще има ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Каубоят Бил 1.02.2014 13:35:53 отговори + 0 0
тази новина ме натъжи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".