Заявете сега своето копие от DVD-то/блурей на U.D.O. "Live in Sofia"!

25 окт 2012, 14:14 ч. 318 / 6 1
пред./следв.
По-рано тази седмица ви дадохме възможност да поръчате предварително историческото DVD/блурей "Celebration Day" на LED ZEPPELIN, а сега идва ред на нещо не по-малко паметно. Защото е записано в нашата столица. А именно - концертът на U.D.O. в София от ноември 2011 г., излизащ под заглавието "Live in Sofia" и предлагащ се също на DVD и блурей. След известно отлагане, дискът най-сетне ще излезе на 9 ноември. Поръчайте отсега своето копие от него! Изберете - на DVD или блурей.
U.D.O. - Live in Sofia

още за:

U.d.o.


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Depositus Cordis 26.10.2012 09:11:34 отговори + 0 0
Първия линк води към албум на Queensryche Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".