Жена роди дете на концерт на METALLICA в Бразилия

9 май 2022, 16:02 ч. 1571 / 8 3
пред./следв.

   Миналата събота, 7 май, бременната в деветия месец татуистка Joice M. Figueiro е посетила концерт на американските метъл гиганти METALLICA на стадион в град Куритиба, Бразилия.

   Заради положението, в което се намира, жената е била настанена на седящо място на рампата за инвалиди. Тя се е чувствала добре по време на откриващия сет на GRETA VAN FLEET, но когато на сцената са излезли James Hetfield и компания, са започнали контракциите.

   Докато са премествали Figueiro към лечебницата на стадиона и в очакване на линейка водите ѝ са изтекли. Поради липса на време за транспортиране до родилен дом, медицинските лица са изродили бебето на място. Малкото момченце ще може да края на живота си да се хвали, че е родено на концерт на METALLICA.

   Относно критиките, че е посетила метъл шоу в края на бремеността си, жената казва, че е купила билета си преди цели три години. Заради отлаганията на турнетата на групата заради пандемията от коронавируса, когато най-сетне е дошъл денят на събитието, тя е била в такова положение.

 

metallica



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


sic 10.05.2022 13:04:17 отговори + 4 0
С това име на града Куритиба е нормално да раждат даже и по концерти Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ghjxg 9.05.2022 21:59:07 отговори + 10 1
звер е тая Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StratoBOB 9.05.2022 21:14:20 отговори + 16 0
Родено по времето на Enter Sandman, за братчето гледайте да нацелите For Whom The Bell Tolls.
Шегата настрана. Да им е живо и здраво и да ги радва малкият металист!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".