Жената на Evan Seinfeld твърди, че раздялата им е, защото музикантът не искал да се откаже от порното

20 дек 2009, 14:08 ч. 569 / 8 6
пред./следв.
Историята на Evan Seinfeld от BIOHAZARD и женитбата му с порнозвездата Tera Patrick би трябвало да е добре известна. След началото на връзката им Seinfeld също започва кариера на порно актьор, участва в редица филми, вкл. със своята жена, и има компания, занимаваща се с произвоство и разпространение на развлечения за възрастни.
   В края на септември дойде новината, че след седем години брак двамата се разделят, но ще останат приятели и бизнес партньори. Сега, в новоизлязла своя книга с мемоари Tera Patrick разкрива причините за края на връзката й с Evan. Tera доброволно е прекратила своето участие в порно филми и не е снимала нищо ново от 2006 г. насам. Дошъл е момент, в който тя е поискала същото от съпруга си, поставяйки го като условие бракът им да продължи. Evan Seinfeld обаче не е пожелал да прекъсне кариерата си в порно бизнеса и това е довело до разрива между тях...


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Sladuk_Kelesh 21.12.2009 14:40:58 отговори + 0 0
Евала Seinfeld !!! За какво ти е една-единствена порно звезда, когато можеш да се разхождаш по целия порно-небосвод??.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kisscska 21.12.2009 00:25:20 отговори + 0 0
Предлагам,да праскаме Къро и много бързо ще го откажем от чикиите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 20.12.2009 18:08:24 отговори + 0 0
Хаха - И аз да мога да чукам чужди жени без това да се води за изневеря и аз надали ще се откажа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 20.12.2009 17:40:58 отговори + 0 0
Усладило му се на човека, толкова много засукани "колежки" около него...) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

николай кърпачев 20.12.2009 16:49:43 отговори + 0 0
а аз не мога да се откажа от чикиите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 20.12.2009 15:00:36 отговори + 0 0
fuck ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".