Жената на Jonathan Davis е починала от смес от наркотици и лекарства

11 окт 2018, 07:58 ч. 1360 / 6 0
пред./следв.

   През август почина съпругата на фронтмена на KORN Jonathan Davis - Deven Davis. Двойката бе разделена от известно време и в процес на развод от 2016 г. Дори в деня на смъртта ѝ е издадена ограничителна заповед на Deven спрямо семейството ѝ. Музикантът я е обвинил, че тя влияе изключително негативно на децата им.

   Вече е готов докладът от токсикологичните тестове и е установена причината за смъртта на Deven Davis. Това е смъртоносен "коктейл" от кокаин и хероин и три лекарства - клоназепам, топирамат и флуоксетин (форма на прозак).

   Двамата имат две деца - момиче и момче. Починалата на 39 години Deven е бивша порнозвезда и бивш модел.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".