ZOMBIE BAR с кавър на ТРОТИЛ и концерт в София

23 мар 2019, 18:29 ч. 1127 / 4 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На вашето внимание представяме един нов поглед върху песента „Лунатик” („Тротил”).

Новата версия на песента е жест към всички преки участници, които спомогнаха БГ рокът да възтържествува над казионната култура и да се превърне в един от най-сериозните проводници на гражданска позиция.

Музикантите споделят, че парчето е и повик към завръщане на олдскул енергията и бунтарската същност на рокенрола.

Zombie bar са създадени в София през 2017 г. от Костантин Елшишки (вокал, познат от „Тротил”, „Високо напрежение”), Стоян Димитров (китара), Славчо Сайков (китара), Радостин Стойков (бас) и Емил Димитров (барабани).

Събира ги идеята да творят музика в стил, който се изразява в точни контури, а именно - класически хеви метъл, но поднесен с актуален подход. Важна част от концепцията на групата е и темата в песните им. Темата в творчеството им се стреми да обхване значимите аспекти от битието на човека, които са достойни за възприемане и претворяване.

На 29 март групата ще излезе на сцената в столичния бар-клуб „Адамс” (ул. Ангиста №6) от 22:00 ч. В събитието участие ще вземат и групите RP band, Мъртва хватка и Атлантик.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Калата 23.03.2019 22:03:26 отговори + 4 1
Олдскул мощ! Много радва! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".