Звездният PROJECT ROGUE стартира кампания за финансиране на дебюта си

20 юни 2014, 08:40 ч. 145 / 2 2
пред./следв.

   През миналия месец ви съобщихме за създаването на супергрупата PROJECT ROGUE с членове на FEAR FACTORY, DEVILDRIVER, CANNIBAL CORPSE, LAMB OF GOD, CYNIC, NAPALM DEATH, OBITUARY, DAMAGEPLAN и др. Сега музикантите обявиха старта на кампания за финансиране от феновете, чиято цел е да събере средства за запис на албум и направата на видеоклипове. Търсената сума до 8 юли е 70 000 долара. Творбата ще се нарича "Titans" и в нея ще участва и Shavo Odadjian от SYSTEM OF A DOWN. Повече информация ще намерите във видеото по-долу:

още за:

Project Rogue


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Метъл Селянин 20.06.2014 16:26:19 отговори + 0 0
За рогатия добитък под мен:

Значи, виж сега, знаем, че всички са маскари и ракия и метъл до гроб, обаче - ако се загледаш внимателно в линка за кампанията, ако можеш да сричаш, ще видиш, че подкрепяйки музикантите, ще получиш различен и разнообразен мърч - тениски, винили, дискове, разни други.

За хора като теб, явно, това е поредния опит някой да ти вземе парите за мастика. За музикантите по света това е начин да финансират една голяма кампания за записи, издаване, продуциране, създаване на целия този мърч и разпространение БЕЗ ЗА ТОВА ДА ИМ Е НЕОБХОДИМ ИЗДАТЕЛ, КОЙТО ДА ГИ ФИНАНСИРА.

За да е по-ясно - ти им даваш пари предварително. На базата на това колко пари си дал получаваш нещо от предложенията. Един вид, поръчваш си предварително диска, ако сметнеш, че хората, които ще го създадат, го заслужават. В небанановите княжества извън третия свят, където балканските примати не живеят само на алкохол и мичаликътъ, това е един от популярните начини да видиш две неща: 1) колко хора потенциално биха ти дошли на концерт и 2) можеш ли сам да издадеш музика без мениджърите да ти одерат кожата, докато го правиш.

Схвана ли?


Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

}:-( 20.06.2014 08:49:31 отговори + 0 0
Много нагли тия бе!
Ше им дам 70 бона, но ще свирят кво им кажа, ще се обличат как им кажа и ще говорят каквото ги науча.

Как ги не е срам.Егати излагацията.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".