ZZ TOP-парти в клуб "Fans" вечерта на 19 октомври

19 окт 2009, 11:32 ч. 147 / 2 1
пред./следв.
На 19 октомври, само 2 дни преди концерта на ZZ TOP на стадион "Академик", феновете на групата могат да посетят рок бар "Fans" в София, където да направят генерална репетиция преди концерта на тексаските герои на - 21 октомври, част от турнето "Double Down Live". Ще има много блус рок с LITTLE BIG BAND, рок класиките на ZZ TOP и много награди - билети за концерта, както и лична среща с "брадатковцит". Начало - 21:00 ч., вход свободен за всички, които имат по себе си ZZ аксесоар: шапка, очила, а защо не и брада. Едни от най-яките чопъри на мото-клуб "Bad Company", водени от Радио "Star FM" и Moto.bg, ще посрещнат ZZ TOP в София. Колоната ще влезе по автомагистала "Хемус" и ще ескортира бандата по маршрут - паметника "Левски", Софийски университет, бул. "Цариградско шосе".

   ZZ TOP идват в България по покана на "Balkan Entertainment Company" като част от турнето "Double Down Live". Те ще са тук, за да отпразнуваме заедно смайващия им юбилей – 40 години на сцената.

още за:

Zz TopLittle Big Band


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 19.10.2009 13:13:45 отговори + 0 0
Fans - най-готиния клуб в София! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".