Chuck Berry припадна на сцената по време на концерт

3 яну 2011, 08:14 ч. 282 / 5 6
пред./следв.
84-годишният Chuck Berry, който е изнасял концерт в Чикаго на 1 януари, е припаднал на сцената по време на изпълнението си около час след началото на събитието. Ветеранът е бил изведен от сцената, прегледан от лекар и се е завърнал пред публиката 15-ина минути по-късно, но само за да се оттегли отново почти веднага. Била е повикана бърза помощ, а Berry се е появил отново на сцената, за да благодари на зрителите и е напуснал залата. Все още няма официално изявление от мениджмънта на музиканта за състоянието му.

още за:

Chuck Berry


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 3.01.2011 20:10:58 отговори + 0 0
Не богохулствайте срещу ЧЪК!
Ако не беше той любимия ви БЛЯК МЕТЪЛ немаше да съществува!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

demonica 3.01.2011 19:02:24 отговори + 0 0
Да умре на сцената - voila une belle mort! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

olala 3.01.2011 11:32:10 отговори + 0 0
Мани плейбека.. на живо свири адски фалшиво, не знам слуха ли му изневерява или ръцете.. но то е нормално де.. евала му все пак явно иска да умре на сцената.. което би било най-достойно за него Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.01.2011 10:35:26 отговори + 0 0
"в тв-предавания по технически причини винаги има плейбек"
Шегуваш се нали?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.01.2011 09:47:32 отговори + 0 0
в тв-предавания по технически причини винаги има плейбек Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Panzergrenadier 3.01.2011 09:15:56 отговори + 0 0
Гледах преди време Чък в немско тв предаване където изпълни Roll over Betoven на плейбек. Човекът едвам стоеше прав и едвам си отваряше устата. Да си сложи китара и да свири прав - абсурд. ЕГН-то си казва думата. Но - респект! -все пак Бери е един от Първите.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".