Обявиха групите за италианския "Sonipshere Festival", вижте ги

2 фев 2011, 11:45 ч. 504 / 8 73
пред./следв.
Станаха ясни бандите, които ще вземат участие в италианското издание на пътуващия мегафестивал "Sonipshere", предстоящо да се случи на 25-26 юни на пистата за "Формула 1" в Имола - "Енцо и Дино Ферари". Накратко, това са: IRON MAIDEN, LINKIN PARK, SLIPKNOT, MOTORHEAD, ROB ZOMBIE, MASTODON, APOCALYPTICA, PAPA ROACH, ALTER BRIDGE, GUANO APES, BRING ME THE HORIZON и др. Предстои обявяването и на още изпълнители.
   У нас очакваме с все по-голямо нетърпение информация за българския "Sonipshere", която трябва да бъде оповестена скоро.

още за:

Sonipshere


Коментари   (73)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


iron maiden 21.02.2011 17:32:13 отговори + 0 0
Четох коментарите надолу и се убедих, че по-големи мрънкачи от българите, е просто нема. Преди години, като бях ученик куките ни гонеха, защото носим значка на Мейдън. Сега тук се правят яки концерти и все има мрънкачи и разбирачи. Ами не ходете бе, не съм чул да карат насила някой да ходи. Аз лично ще отида, независимо кои групи ще дойдат и няма да ги освирквам....Ако на някой това му е желанието, да заповяда на някой мач от ПФГ. Айде със здраве Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DeadMistress 21.02.2011 14:29:41 отговори + 0 0
Rob Zombie може ли да намине и към нас .......... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.02.2011 13:12:00 отговори + 0 0
Joey Jordison - новият барабанист на Dream Theater Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metalistvr123 13.02.2011 19:39:59 отговори + 0 1
Хаха невероятно е какви тъпизми прочетох в коментарите по надолу,просто понякога ми се иска да не бях започвал да слушам тази музика "благодарение" на такива "капацитети".А това че папа роуч и шиткомпот са иновативни музиканти направо ме свали на земята от смях Иновативни наистина музиканти са напр Пинк Флойд,а тези смешковци шиткомпот освен да правят тресни без никаква идея,мелодия и смисъл или папа роуч дето най-известанат им песен е с краден риф от Hallowed be thy name направо без коментар!!!!!!!!А това за ДЖУДАС и МЕЙДЪН групи без които нямаше да я има 90% от днешната метъл сцена ако не и повече,че са пръдни,това наистина коментар е невъзможен.Всъщност интересно наистина има групи които ако не слушаш,просто ми е интересно какъв е смисъла тогава да се наричаш метъл,а ДЖУДАС и МЕЙДЪН са едни от тях!!!!!!!!!!!!!

Иначе съм съгласен не може ли този фест да се проведе някъде извън града толкова ли е трудно да се направи сцената на някоя полянка около Витоша до колко знам все още не е застроено цялото софийско поле некъде тама да се направи феста.Бе както е казал народа "Хубава работа ама българска"!!!!!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.02.2011 13:38:01 отговори + 0 0
koko - 2011-02-04 21:27:35
Тъпото е , че го изтряскаха в центъра на София - типично по български и комплексарски. Направете го извън града, а и защо трябва да бъде в София? Направете го в центъра на България на място с добри транспортни връзки и ще стане още по-яко.
Ето хората показват как се прави - в полето. Там има и палаткови лагери и купон и не пречи на нормалния живот на дадения град

Само дето групи като Мейдън и Мотърхед няма да свирят на село на полето...всъщност стадион Васил Левски и Академик са единствените места в България,годни за такъв голям концерт.До 10-20 години може и сред природата да са фестивалите,ама засега такива условия няма
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


koko 4.02.2011 21:27:35 отговори + 0 0
Тъпото е , че го изтряскаха в центъра на София - типично по български и комплексарски. Направете го извън града, а и защо трябва да бъде в София? Направете го в центъра на България на място с добри транспортни връзки и ще стане още по-яко.
Ето хората показват как се прави - в полето. Там има и палаткови лагери и купон и не пречи на нормалния живот на дадения град.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.02.2011 17:39:35 отговори + 0 0
Blood_Anarki - 2011-02-02 19:06:22
@usurper - Slipknot са с по-големи букви от Motorhead на плаката, защото без някой да може да отрече приноса на Morohead за развитието на рока/метъла и класата им, в момента Slipknot правят много по-иновативна, слушана и продавана музика

@d3monhun73r - хората, които слушат групи като Papa Roach, Linkin Park, Slipknot, Alter Bridge, Guano Apes etc. са около 25 години масово Погледни календара, вече е 2011 година, и е време да се усетиш, че музиката търпи развитие

Много силна, смислена и модерна селекция в Италия. Браво ))

Брато,в голяма заблуда живееш,ако си мислиш,че най-продаваното е качествено.Групите,изброени от теб,за музика за масите,т.е. ниско интелигентните хора,фенове на повърхностна музика.Нисък потенциал,липса на творчество и изкуство,опит за слагане на маски.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal-core 3.02.2011 16:31:23 отговори + 0 0
За мен пък Мейдън и Джудас са пръдня,ама трябва да има за всеки по нещо.Засега Италия и Швейцария са много добре,има доста нови групи,но тук едва ли ще е така.Гуано Ейпс са тук самостоятелно най-малкото.Но Слипнот са на всеки Сонифиър и няма как да ги няма и в България.Пък и сега,ако не ги докарат,кога??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.02.2011 13:49:52 отговори + 0 0
Като изключиме Maiden, Judas и до някаква степен Slipknot всичко останало е пръдня за мен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бъчвата 3.02.2011 12:00:01 отговори + 0 0
Абе, големи сте идиоти, честно. Кои сте вие за да казвате кой е боза и кой не е? Не схващате ли, че това е ФЕСТИВАЛ, не е сбирка на групите които ВИЕ харесвате. Нормално е да има 2-3 групи, които да не са ти вкуса. Егати, стегнете се малко. Има супер стойностни неща в по-горе обявените. Вие к'во искате - да гледаме Металица и Мейдън по 50 пъти на година? Нека има и нещо ново и по-свежо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 3.02.2011 11:35:03 отговори + 0 0
честър на скоро претърпя операция понеже нали откриха там че от толкожа дране яко си овредил гласните струни и сега се пази нормално човешко е. и тва като почнете че линкин парк са за 10 годишни направо ме разбивате, всеки може да си слуша каквото иска и му харесва аз ще се радвам на по съвременни групи да дойдат..тея майдан и моторхед свалям и шапка за всичко но сто години само тях ли ще слушаме? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Darki 3.02.2011 00:52:51 отговори + 0 0
@eat_u_alive, неслучайно получиха Best Live Act наскоро. И то в конкуренцията на група като Muse, които знаем какво правят лайв. Според мен са от най-добрите групи на живо - инструментално се справят чудесно, вокално са почти перфектни (Честър има слаби дни, признавам, но дори при тях се справя далеч по-добре от голяма част изпълнители), напоследък поработиха доста и върху визуалния аспект. Все тая, няма смисъл да се убеждаваме така - нека ги видим на живо, пък ще определим след това как се справят. xD Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

3.02.2011 00:17:12 отговори + 0 0
АзнесъмЖорката - 2011-02-02 19:45:51
Аза пък искам Крискуу и БатиСашу и 100килаа.ЛАНЕЦ НА ВРАТААА МИ, ТАТУУ НА ГЪРБАА МИИ

<--- тоя дали не е силен
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.02.2011 00:12:35 отговори + 0 0
ALTER BRIDGE e голямото име тук!
+ Linkin Park... това ще е сбъдната мечта!
Linkin Park > тру метъл!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

eat_u_alive 2.02.2011 23:45:58 отговори + 0 0
Darki , за съжаление не са много добри на живо... Но дааа! Дано дойдат Линкин Парк най-после и при нас! Една от малкото групи, които се стараят да правят нещо наистина модерно! И не, не съм на 10, ама тру метъл пи4 достатъчно ясно го е "обяснил", хахах
Като цяло обаче, изобщо не вярвам да дойдат същите групи при нас. Особено като се има предвид, че Гуано имат и концерт тук преди това. Иначе Дъ Кълт, Алтър Бридж... хайде, стискам палци Хайде дано и Лимп Бизкит!!!! Амин!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


тру метъл пи4 2.02.2011 23:14:49 отговори + 0 0
iron meiden са лейм не ме кефят,motorhed не го знам кой е,Аз искам да дойдат Васко Кръпката и Бараби блус бенд ина4е сонисфиър 6те е за лузъри.Няма да ходя ако някоя извеестна група дойде защото с1м тру метъл. PS:fuck metallica защото са известни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

damageplan 2.02.2011 23:08:07 отговори + 0 0
http://www.youtube.com/watch?v=W6PS-mCitAs

ПОЗДРАВИ ОТ МЕН ЗА ВАС, КОЛКО ПОВЕЧЕ ГИ СЛУШАМ ТОЛКО ПОВЕЧЕ МИ ХАРЕСВАТ ТАКОВА НЕЩО НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛО ОТ ВРЕМЕТО КАТО ЧУХ PANTERA
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

damageplan 2.02.2011 23:04:32 отговори + 0 0
PARKWAY DRIVE до сега ги слушах в youtube и мога да кажа че за нищо не стават!.чух The Damned Things и виждам че старото куче scot от anthrax участва в тази група и може би нещо да се получи от този проект , Escape The Fate преспокойно могат да се гръмнат обесат или като ги гледам кви санедоклатени емото могат и да с енарежат при добро желание.
BRING ME THE HORIZON ако не бяха с емо прически можеби щеха и да ми хареат до толкова до колкото да им отделя час два.до тук много шум за абсолютно нищо , тва ли искате и вие да си дадете парите за да гледате некви ТРАВЕРС историй.от обявените групи при нас да доидат MOTORHEAD IRON MAIDEN , ROB ZOMBIE, THE CULT ako може много бих искал да видя и чуя на живо DAINE LAKAIEN
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

46 2.02.2011 22:50:08 отговори + 0 0
Айде вместете и BFMV като искате да сте актуални,аз ще им се зарадвам заедно с Мейдън,Роб и Леми )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ХАХО 2.02.2011 22:43:00 отговори + 0 0
Аре ве кауни,Ние ли ще сме последната дупка на кавала,или който от пенсионерите издържи, той ще дойде пфууууууууу ((((((((((((( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


bib 2.02.2011 22:10:16 отговори + 0 0
оххх PARKWAY DRIVE и BRING ME THE HORIZON!!!! не искам някакви стари групи пфф Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kirisute Gomen 2.02.2011 21:55:01 отговори + 0 0
От тея банди единствено стават Мейдън, Моторхед, Мастодон и Апокалиптика. Донякъде Роб Зомби и Паркуей Драйв. Дано в София да е малко по-различен, защото иначе... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Master 2.02.2011 21:38:58 отговори + 0 0
Мдам, бих чул отново Леми, ама другите ще ми дойдат в повече. Не знам защо тъпчат толкова групи в един ден.
Оптитума за мен са две водещи групи + една подгряваща. Така хем човек ще може да чуе нещо ново, хем да се накефи на макс на останалите. Иначе става просто едно отчитане "Беше ли?" - "Бях, ама свириха много малко".
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 2.02.2011 20:48:18 отговори + 0 0
УЖАС!!Този Сонисфиър ще бъде провал, тотален провал...ако са същите групи и в София....пропускам с КЕФ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

АзнесъмЖорката 2.02.2011 19:45:51 отговори + 0 0
Аза пък искам Крискуу и БатиСашу и 100килаа.ЛАНЕЦ НА ВРАТААА МИ, ТАТУУ НА ГЪРБАА МИИ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 2.02.2011 19:37:58 отговори + 0 0
е аз искам ill nino и POD ама неможе и тва не е хип хоп рап или квото и да е от сорта фест за да излеза комерса на бг рапа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.02.2011 19:36:47 отговори + 0 0
Blood_Anarki съгласен съм с теб Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Жорката 2.02.2011 19:34:45 отговори + 0 0
А не може ли вместо тия гадни метълски помияри да излезнат Illmate. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.02.2011 19:31:06 отговори + 0 0
добре нормално е като фест да има различни по жанр групи.всеки с вкуса си са казали хората и е много вярно такаче като коментирате поне се дръжте като истински ценители на хубавата музика щото пак идва някой в БГ.И аз искам много групи ама няма тва е живота на който не му харесват да ходи в някоя друга държава с паричките си и да си слуша квото иска.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blood_Anarki 2.02.2011 19:08:03 отговори + 0 0
Искам Avenged Sevenfold x3 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Blood_Anarki 2.02.2011 19:06:22 отговори + 0 0
@usurper - Slipknot са с по-големи букви от Motorhead на плаката, защото без някой да може да отрече приноса на Morohead за развитието на рока/метъла и класата им, в момента Slipknot правят много по-иновативна, слушана и продавана музика

@d3monhun73r - хората, които слушат групи като Papa Roach, Linkin Park, Slipknot, Alter Bridge, Guano Apes etc. са около 25 години масово Погледни календара, вече е 2011 година, и е време да се усетиш, че музиката търпи развитие

Много силна, смислена и модерна селекция в Италия. Браво ))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Anonimen 2.02.2011 19:05:07 отговори + 0 0
Само се оплаквате , ОЦЕНЕТЕ ГРУПИТЕ БЕ ХОРА те праят музика !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чичо Митко 2.02.2011 18:33:24 отговори + 0 0
От тука само Motorhead и Mastodon и някои други,които бих бил склонен да ги чуя. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Your Fahter 2.02.2011 18:16:20 отговори + 0 0
Тъжно ми става понякога... няма по-завряни кучи г*ове от българските тру метъли. Спрете се бе, момчета... Светът не се върти около вас, колкото и ПРАВИЛНА да си мислите, че ви е музиката. Ако в България ни сложат LP и аз бих искал на тяхно място нещо друго, но разликата е, че ще проявя уважение към тези, които ще идат да ги гледат и ще си замълча. Да, на Мейдън ще се изкъртя, но това не означава, че ще повърна, когато излязат Слипнот. Музиката е нещо повече от имидж + техника... Но е толкова отчайващо да си ги обясняваме тези работи, когато сте готови да гледате за ебем ти и кой път вече някои от четворката (всеки път изнасят едно и също шоу, а ги има и на DVD вече, ffs), вместо нещо ново/свежо, пък било и не чак толкова добро.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cool 2.02.2011 18:16:01 отговори + 0 0
Дано ни спестят Линкин Парк и си имаме два дни с хедлайнер Мейдън, Слипнот.Rob Zombie - ааааааа дано. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


j 2.02.2011 18:08:55 отговори + 0 0
дано тук не е в този формат, само Моторхед и слипнот си струват според мен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nancy 2.02.2011 18:04:29 отговори + 0 0
Искам AVENGED SEVENFOLD. x2 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

trendkill 2.02.2011 17:56:59 отговори + 0 0
едно време се оплаквахме, че нямало концерти на големи групи в бг.сега, когато нещата се променят пак се намират хора, които да мрънкат.1/2 и нагоре от групите не им харесвали.wtf?!това е фестивал и е нормално да има групи от различните метъл стилове.как можело maiden и slipknot на 1 сцена?!еми е така, може!това е реалността.приемета я или си замълчете и отидете на концерт на планета(там всичко е 1 стил).ЖАЛКИ СТЕ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

soregashi 2.02.2011 17:30:56 отговори + 0 0
Е на такова комбо ще отида, честно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BizkiT 2.02.2011 17:14:08 отговори + 0 0
e тва комбо ако ни го докарат на нас ще е БРУТАЛНО ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


странник 2.02.2011 16:58:52 отговори + 0 0
Дайте ни мейдън, повече не искаме. Ако докарат вече lamb of god, trivium, та дори отново да гледаме някой от 4ката, яко ще е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

damageplan 2.02.2011 16:47:02 отговори + 0 0
аз искам Paradise Lost и DEINE LAKAIEN като че ли май държа повече на DEINE LAKAIEN да доидат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.02.2011 16:39:21 отговори + 0 0
Зле! Само Мейдън и Моторхед си струват. На фона на швейцарското Сони, това в Италия определено е слабо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Anonimen. 2.02.2011 16:09:51 отговори + 0 0
Добре де хора аз не мога да разбера какви групи искате , Iron Maiden i Linkin Park si nqmat ni6to ob6to oshte po malko i Slipknot , групите трябва да са различни щот метъла не е само хеви и траш . И аз искам ХИМ ама ще изям папанеца , така че да си траем и да чакаме да кажат следващото мазало , трябва да се радваме на всяка една метъл група незаивисмо дали е на 30 или 5 години. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

He 2.02.2011 15:56:38 отговори + 0 0
Искам AVENGED SEVENFOLD. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


mdenchev 2.02.2011 15:46:54 отговори + 0 0
Хубави групи. От тези с големите букви бих бил доволен + Motorhead (от чисто любопитство). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Man in the Box 2.02.2011 15:29:33 отговори + 0 0
Дано у нас няма нищо общо... или айде с Мейдън да свършат приликите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Maiden 2.02.2011 15:06:08 отговори + 0 0
christslayer - 2011-02-02 14:42:38
ако и тук е нещо такова няма да им стъпя само заради мейдън моторхед и зомби бих отишъл
+1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.02.2011 14:57:36 отговори + 0 0
Първите два албума на LP са перфектния ню метъл и колкото и да не ви харесва и този жанр си има аудитория в България. Мен лично Maiden, Motorhead и Linkin Park ме устройват на 100%. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

christslayer 2.02.2011 14:42:38 отговори + 0 0
ако и тук е нещо такова няма да им стъпя само заради мейдън моторхед и зомби бих отишъл Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


(sic) 2.02.2011 14:31:38 отговори + 0 0
Linkin Park са си чист поп обаче относно Slipknot лошо нещо не мога да кажа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дъфф 2.02.2011 14:24:11 отговори + 0 0
The Cult, Rob Zombie и Motorhead... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

waterjess 2.02.2011 14:21:55 отговори + 0 0
Май няма да ходя в Италия Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vik the Dick 2.02.2011 14:21:25 отговори + 0 0
Slipknot.... Linkin Park....Дано ги няма у нас!!! :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Darki 2.02.2011 14:20:20 отговори + 0 0
Linkin Park, които на живо са по-добри от 90% от бандите, които искате. Дано ги получим и тук! : ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 2.02.2011 13:58:45 отговори + 0 0
LP... wtf те още ли се броят за рок група?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Samaell.. 2.02.2011 13:50:26 отговори + 0 0
Всичко друго но не и lp.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.02.2011 13:46:37 отговори + 0 0
Tая година супер ме беше яд че най-вероятно ше изпусна всички концерти ама май поне за сонито нема съжалявам :/Единсвената свястна група е Motorhead и то те са няква мизерна подгряаща : Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.02.2011 13:07:52 отговори + 0 0
?!? >>> благодаря за забележката, приема се Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sonisphere 2.02.2011 13:03:43 отговори + 0 0
Дано ни подмине такова нещастие! Бих се изкефил на SLIPKNOT, но като главно име!!!
Bring SYSTEM OF A DOWN!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 2.02.2011 12:58:13 отговори + 0 0
Тази година го пропускам със сигурност сонито! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

?!? 2.02.2011 12:55:23 отговори + 0 0
"usurper - 2011-02-02 12:26:48
Супер! Дано нашия да е по-тъп, та да не ме е яд, че вече се струпаха доста други концерти, на които ще ходя
А като видя Слипнот с по големи букви и пред Моторхед, нещо ми се обръща... "

А какво да кажа за Linkin Park...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.02.2011 12:53:57 отговори + 0 0
Това е фестивал, бе. Нормално е да има от всичко! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аефгд 2.02.2011 12:39:00 отговори + 0 0
при назе що все накрая обявяват нз Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 2.02.2011 12:26:48 отговори + 0 0
Супер! Дано нашия да е по-тъп, та да не ме е яд, че вече се струпаха доста други концерти, на които ще ходя
А като видя Слипнот с по големи букви и пред Моторхед, нещо ми се обръща...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


metallica 2.02.2011 12:08:31 отговори + 0 0
Тази година акоп се лутат още малко няма да направят нищо нашите организатори. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.02.2011 12:08:03 отговори + 0 0
Еми, от всички тия групи само на Iron Maiden, Motorhead и Apocalyptica бих се изкефила... Първите са си общо взето сигурни за БГ, надявам се и другите две да ги докарат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Форката 2.02.2011 12:07:59 отговори + 0 0
Мейдън и Моторхед в един ден би било чудесно! Останалите... ..... ..... не са за мен.... ...но желая весело изкарване и на техните фенове.Метъл да има Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

d3m0nhun73r 2.02.2011 12:06:16 отговори + 0 0
Само за първия ден бих отишъл... втория не знам кой ще отиде освен 10 годишни деца Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:):):) 2.02.2011 11:58:50 отговори + 0 0
Parway drive... кеф Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


`max 2.02.2011 11:57:58 отговори + 0 0
Току-що написах на един приятел: "Усещаш ли как все повече и повече се отдалечаваме от тазгодишния сонисфиър?" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.02.2011 11:52:52 отговори + 0 0
Iron Maiden и Motorhead не ми се вписват с останалите групи. Като цяло - боза Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.02.2011 11:47:44 отговори + 0 0
Линкин парк и Слипкнот... аре не. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".