Премиера: MOTORHEAD и Biff Byford изпълняват "Starstruck" на RAINBOW

24 фев 2014, 09:04 ч. 603 / 5 5
пред./следв.
Както знаете, на 1 април излиза звездната трибют-компилация на великия Ronnie James Dio "This Is Your Life". В нея почит на легендарния певец ще отдадат METALLICA, MOTORHEAD, SCORPIONS, ANTHRAX, Rob Halford и мн. др., като по-голямата част от парчетата са неиздавани досега. WeRock.bg и "Орфей Мюзик" ви представят ексклузивно за България онлайн премиерата на песента на RAINBOW "Starstruck" от класическия албум "Rising" (1976) в изпълнение на MOTORHEAD и Biff Byford от SAXON. Чуйте я по-долу.

 

 

this is your life



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Risava 26.03.2014 20:06:54 отговори + 0 0
Страхотен кавър, Ariel, убедена съм, че каквото и да изпълнят "Metalika" ще е велико, като например кавъра на "When A Blind Man" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............ :-) 26.02.2014 08:45:28 отговори + 0 0
ха ха..смея им се на простотията на тия двамата, гласували с "не" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stone sour 26.02.2014 02:42:42 отговори + 0 0
Колко трябва да си тъп за да напишеш не на тази новина ? Конкретно питам двамата глупаци гласували така! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........? 25.02.2014 23:04:32 отговори + 0 0
"MOTORHEAD и Biff Byford....." - Lemmy участва ли ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 24.02.2014 13:58:03 отговори + 0 0
Много хубав кавър. Очаквам следващите. Какво ли би било Металика да си размени 4- те песни с Глен Хюз и да изпълни,, Catch The Rainbow,, а Глен да изпълни,, A Light in The Black,,,, Stargazer,, и,, Kill The King,,... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".