PAINOUT с концерт в студиото на радио "Варна" на 17 март

15 мар 2014, 19:17 ч. 368 / 6 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 17.03.2014 (понеделник) варненската алтернатив/прогресив метъл група PAINOUT ще изнесе концерт в концертното студио на радио „Варна“. Изпълнението ще се излъчва пряко на честотите на радиото в предаването "От другата страна" с водещ Мартин Николов между 21:00 и 22:00 часа.

"Кои парчета ще влязат в първия ви албум при положение, че имате авторски материал за два?" - музикантите от PAINOUT все по-често чуват този въпрос и на 17.03 смятат да отговорят на него. Наживо те ще изсвирят с приблизителна точност това, което възнамеряват да запечатат в дебютния си запис. Предаването можете да слушате на честотите на Радио Варна или на интернет адреси http://otdrugatastrana.info/ или http://radiovarna.bnr.bg/. Ако пък предпочитате доброто старо радио, използвайте следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz.

По време на предаването в залата може да присъства публика, като пропускателният режим в радиото е свободен, но местата са ограничени. В залата няма да бъдат допускани лица под въздействието на алкохол и упойващи вещества. Абсолютно се забранява тютюнопушенето, внасянето и консумацията на храни и спиртни напитки.

На хората, които планират да посетят събитието се препоръчва да бъдат в студиото поне 10 минути преди 21:00.

PAINOUT са:
Живко Иванов - вокали
Андон Донев - китара, вокали
Николай Божилов - китара
Едмон Мардиросян - бас
Красимир Милчев – ударни

 

painout

още за:

Painout


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


знаеш кой 18.03.2014 00:13:18 отговори + 0 0
Андоне кога ще идвате в София? Текат ни лигите от разстояние. Това по радиото никак не беше зле! А за Марто пълен респект! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

pisalka 17.03.2014 12:18:08 отговори + 0 0
Това което прави Мартин е мисионерство. Браво! Групата е много яка, гледах ги в Русе. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ейтъй 16.03.2014 00:17:46 отговори + 0 0
Марто,евалата ! Почваш все по-уникално да мачкаш! Групата не съм я чувал, но тия събития звичат яко! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".