Гледайте видеото към първия сингъл на TIMO TOLKKI'S AVALON

7 апр 2014, 20:08 ч. 403 / 6 6
пред./следв.

   По-долу може да гледате видеоклипа към първия сингъл, "Design The Century", от новия албум на TIMO TOLKKI'S AVALON. В песента като вокалистка се изявява Floor Jansen, която през октомври миналата година стана пълноправен член на NIGHTWISH. Предстоящето издание на проекта на бившия китарист на STRATOVARIUS се нарича "Angels of the Apocalypse" и ще излезе на 16 май чрез "Frontiers Records".

timo-avalon-2014-angels

още за:

Timo Tolkki's Avalon


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван 24.06.2014 23:38:38 отговори + 0 0
Операторът е за разстрел.
Не знам как Флор се е съгласила да участва. Дори присъствието ѝ не може да спаси "творението" на Тимо
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

a 8.04.2014 14:39:55 отговори + 0 0
тцЪ, прав си. На второ слушане наистина няма какво да се чуе в парчето. Явно съм бил недоспал като съм писал предишния коментар или незнайно защо музичката на Тимо в случая е отговаряла на настроението ми. Кой знае... но според мен толкова си може човека и това си е Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз 7.04.2014 23:54:54 отговори + 0 0
Просто човечеца не може да се пребори с психо проблемите си и безидейната си музика и продължава да си мисли, че твори! Това парче е не само скучно, а и досадно! Хубавото е, че хората май почнаха да не се лъжат лесно и отсяват качеството от боклуците. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тцЪ 7.04.2014 21:05:56 отговори + 0 0
a - 2014-04-07 20:50:19
Не е лошо парчето според мен. Този можеше да се справи и много по-зле
-----------------
Не знам дали "можеше да се справи и много по-зле" е критерий. Човек,това звучи като гепено от Dremquest на Лука Турили - т.е., смятай колко е зле, след като онова дори преди 8 години звучеше безидейно. Отделно да имаш тоя звяр в женска кожа и да и плеснеш възможно най-скучните вокални линии е идиотщина. Единственият плюс е, че във видеото Флор изглежда добре. Друго не мога да кажа. Но,
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

a 7.04.2014 20:50:19 отговори + 0 0
Не е лошо парчето според мен. Този можеше да се справи и много по-зле Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


тцЪ 7.04.2014 20:22:10 отговори + 0 0
Това е... убийствено скучно, мамка му! Не можах да го изтрая, а по принцип съм заклет фен на г-ца Янсен. След тая боза ще си пусна за прочистване Victims of the Modern Age и 01011001. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".