Paul Stanley мисли, че Ace Frehley и Peter Criss са антисемити

7 апр 2014, 18:04 ч. 745 / 9 11
пред./следв.

   В излизащата утре автобиографична книга на фронмета на KISS Paul Stanley, "Face the Music: A Life Exposed", певецът споделя открито за проблемите, които са довели до раздялата с двама от основателите на бандата - китариста Ace Frehley и барабаниста Peter Criss. Според Stanley, двамата не са били достатъчно креативни и са се опитвали да саботират групата. Те са смятали него и Gene Simmons за "алчни евреи". В интервю за в-к "New York Post" Paul потвърждава, че той мисли, че Frehley и Criss са антисемити. 

   В предстоящото въвеждане на KISS в Залата на славата на рокендрола, по традиция, ще бъдат почетени оригиналните членове на бандата. Въпреки това, на церемонията KISS ще се появят в настоящия си състав - с Tommy Thayer и Eric Singer, чиито костюми и грим ще са използваните първоначално от Ace Frehley и Peter Criss. 

paul stanley



Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Расизъм=аки 8.04.2014 17:38:08 отговори + 1 0
Расизма по принцип е за плиткоумните. Плюенето по хора, с които си свирил толкова години - също. На Пол не му прави чест.

Иначе, че Kiss винаги са били малко пошъл бизнес - така е въпреки че правят качествена било то и забавна музика. Иначе всеки мислещ с главата си, а не с комплексите си човек знае, че произхода няма много общо с личностните качества.

А други ако наистина бяха антисемити, нямаше да се хванат да свирят с двама евреи всъщност.

Хората, които защитават фразата "алчен евреин", замислете се как бихте приели фразата "крадлив българин". Дори и да е казана за българин, който е крадлив (каквито имаме прекалено много) - все пак би прозвучала обидно за всички ни. За съжаление, повечето хора рядко изпадат в подобни не-егоцентрични размишления когато решат да говорят за друг етнос.

А иначе ни управляват крадливи българи и извън България ни представляват освен крадливите цигани и страшно много крадливи българи, които засенчват както работливите цигани, така и работливите българи. А държавицата ни е съставена главно от крадливи и/или мързеливи българи с комплекс за малоценност и соц/робско мислене. Свестните и работливи българи са рядкост и много от тях вече имат и други паспорти освен български и гледат и ще отглеждат децата си като граждани на други държави.

Тъжно, но факт.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бойка Борисова 8.04.2014 13:03:25 отговори + 1 0
Няма как да са антисемити,защото руските и въобще европейските чифути са от хазарски произход т.е.нямат нищо общо със семитските народи.Но гладките мозъчета едва ли го осъзнават това.Антиционисти-може! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kiss my ass 8.04.2014 11:00:27 отговори + 2 0
Абе, Банкс, психично мръдналите нямате ли си сайт, където да си показвате помиите?? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Банкс 8.04.2014 09:37:22 отговори + 0 3
Смърт на илюминатските слуги kiss!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 8.04.2014 09:07:28 отговори + 4 0
КИСС правят ли музика. Правят.
Харесва ли ми? Харесва ми.
Дреме ли ми кой къв е? Не ми дреме.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Blake 7.04.2014 23:24:42 отговори + 1 0
Това още повече затвърждава факта, че този и другия са алчни евреи... На Металика брат му направо
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анУнимен 7.04.2014 22:03:11 отговори + 1 0
ДругарЮ Пол, Главний секретан на Клуб ИнтернешънАл Ес Ес !!! Моля да се отбележи че спрямо вашите разсъждения и аз съм като Другаря Крис и Другаря Фрили !
ВАШ АнУнимен
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

KISS Fan 7.04.2014 21:35:15 отговори + 1 0
На стари години се плюят един друг повече от всякога. Писнаха на всички със старческите им изцепки. Да си взимат наградата на 10-ти и да млъкват с мрънкането. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

. 7.04.2014 21:24:50 отговори + 1 1
Вие двамата отдолу тъпи ли сте? Тъпи сте! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дрън 7.04.2014 20:56:53 отговори + 2 0
Алчни ли са, алчни са! Евреи ли са, евреи са! Расизъм ли е, когато е истина? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Sleazzze 7.04.2014 18:52:08 отговори + 1 0
А да не би да лъжат...? Напълно прави са... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".