Вдовицата на Paul Gray вини останалите музиканти от SLIPKNOT за смъртта му

24 апр 2014, 14:19 ч. 740 / 10 10
пред./следв.

   Почти четири години след смъртта на басиста на SLIPKNOT Paul Gray от свръхдоза наркотици, вдовицата на музиканта - Brenna Gray - направи изненадващи и прочувствени разкрития за опитите й да поиска помощ от колегите му в последните му дни. Твърденията на вдовицата идват във връзка със съдебния процес, който се води срещу лекаря на Paul. Докторът е обвинен в причиняване на смърт на осем свои пациенти, поради неправилно предписване на болкоуспокояващи. 

   Brenna заявява, че около седмица преди кончината на съпруга й тя е алармирала мениджъра на бандата, а след това се е обърнала за помощ директно към останалите музиканти от SLIPKNOT. Получила е отговор, че това не им влиза в работата. Един от другите членове на групата, който се предполага че е Corey Taylor, по думите на г-жа Gray, е играел голф на две минути път от дома й, но не е пожелал да окаже подкрепа.



Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


хероинов атлет 25.04.2014 10:16:24 отговори + 0 0
аааа, трябва да знаеш, че отвъд голямата вода лекарите не са чак толкова просперираща професия, освен, както в случая - не става дума за някаква частна клиника - все пак шитнот играят голф и ходят на вечерни соарета, имат кинти за такива неща.

Освен това, друго интересно нещо е, че там за кашлица ти предписват занакс, примерно. LSD при тях е като аналгин. В случая, щото явно си прочел статията, от която нашите горди автори са преписали два абзаца, ти става ясно, че джънкито си е купувало шано, не са намерени лекарските бутилчици с морфин, на тях си има лепнат етикет с името на лекара, предписание и регистрационен номер, който се проверява в единна система - така е по закон. В смисъл, кво да направи лекаря, при положение, че лекува хероинов - да му спре лечението?

Никой не е виновен на някаква отрепка, а и сто процента женичката търси медии и кинти от където се сети, защото кранчето е секнало и вече няма отчисления от групата. Не знам дали сте срещали хора на хероин, но да не разбереш, че съпругът ти се боде е абсурд.

Цялата история е супер тъжна - нормално е на никого да не му пука за някаква отрепка, която не може да разбере, че doing drugs is bad for you. Тъпо е, че групата използва това, за да реве пред камери, при положение, че явно не са чаааак толкова загрижени. И сега сливата търси кинти, за да захрани, може и тя да си играе с иглите.

Доста долно, един вид. Поуката е, че шитнот са скапана група и им дреме само за мангизите и че не трябва да взимаш хероин.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

aaaa 24.04.2014 22:53:52 отговори + 0 0
Не мисля, че идеята е била да се стига до медии. Питат те в съда, казваш и ако има журналисти, те цитират. Аз доколкото разбрах, момента с голфа е бил преди Пол да почине, но може би аз не съм разбрал.

Иначе аз лично не бих жалил мангизите на предписващите никому-ненужните антидепресанти лекари. Те нали от тези скапани химии си ги изкарали тези пари. От където дошло, там и отишло. Тия обикновено са абсолютно безскрупулни типове. Виж, че става дума за общо 9 смъртни случая все пак.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хероинов атлет 24.04.2014 19:12:44 отговори + 0 0
Хубаво е да се допълни, че госпожа вдовицата съди лекаря на починалия, защото му е предписвал морфин и антидепресанти, което няма общо, че самият той си е купувал шано допълнително.

Та, цялата идея е да бъде изпържен един лекар да плати доста пари. Очевидно е, че идеята е и останалите маскирани, които доста реваха, но очевидно не са се трогнали чак дотам, че да си сецнат голфа, джакузито, епилацията и аналната ноктопластика, защото така постъпват истинските приятели, които реват за теб в рекламните си кампании и участват в тв предавания, където си татуират лицата на умрелите от игла приятели - казват, че си голям и се оправяй сам.

Отделно, за незнаещите, да не знаеш, че съпругът ти се боде, значи че си сляп/тъп на гьон/и двете. Както и да е, на печелившите честито, една група, едни мениджъри и една патица ще направят малко мангизи. А за хероиновите отрепки - колкото повече дадат фира, толкова по-добре.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Samael 24.04.2014 17:26:49 отговори + 0 0
Защо ли, цялата работа ми миреше малко на зов за внимание. А и в крайна сметка, трудно е да помогнеш на човек, който има проблеми с наркотиците/алкохола/хазарта/хранителни разстройства и т.н. Само не знам, защо тря'а да се рови в калта. Особено пък да се стига до медии. . . Пошла работа :/ Оставете човека да си почива в мир и това е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Към а 24.04.2014 17:12:43 отговори + 0 0
един зрял коментатор Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


aaaa 24.04.2014 16:48:11 отговори + 1 0
Истината сигурно е някъде по средата. Горката жена наистина. Кой крив, кой прав, няма да разберем, но факт, че и тя и колегите му от SlipKnot само съжаляват за случилото се и всеки от тях сигурно би направил всичко ако можеше Пол да се върне между живите, но не може. Помня прес конференцията, в която говориха за това. Членовете на бандата искрено плакаха за приятеля си.

Тя им е казала "Грижете се за Пол", те са и казали "Пол е възрастен човек, не можем да го контролираме" и сега тя се чуди кого да обвини за трагедията. Истината сигурно е някъде по средата. И тя и бандата със сгурност е имало какво още да направят, но човек рабира тези неща прекалено късно.

Жалко и лека му пръст.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Християн 24.04.2014 16:03:29 отговори + 0 1
Абсолютна простотия.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SLIPKNOT 24.04.2014 14:25:42 отговори + 0 0
100% измислица! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

СС 24.04.2014 14:24:30 отговори + 0 0
Just business... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

D 24.04.2014 14:20:51 отговори + 0 0
На никой не му дремееее! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".