"H.O.P.E. Music Festival" e в разгара си, остават няколко дни до края му

3 юни 2011, 08:35 ч. 124 / 1 6
пред./следв.
Ако все още не сте посетили най-мащабното музикално събитие в Розовата долина, сега е моментът - остават само 5 дни от програмата "H.O.P.E. Music Festival". Първите няколко фестивални вечери събраха фенове на българската музика, въпреки дъждовните прогнози. До момента на сцената в Казанлък забиха THE POMORIANS, LAST HOPE, OGI23, Young BB Young feat. 100 Kila, PIF, СВЕТЛЬО & THE LEGENDS, MUFTA, TRIPLE THREAD и много други банди и диджеи!.
   Ето и програмата за следващите няколко дни:
3 юни – WICKEDA, LITTLE BITCH COMPANY, НЕЩО ЦВЕТНО
4 юни – ОСТАВА, DEFAULT, СЪРМАТА ХАРИ
5 юни – Стенли, X-TRACK ACOUSTIC, SWITCH


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван 5.06.2011 03:04:37 отговори + 0 0
То не е градът заспал, ами са хората, които предпочитат да посетят митични заведения от типа на "MIAMI FOLK" /евалата на двете мозъчни гънки, измътили името!/. Аз успях само на Светльо да присъствам, макар че ми се искаше да подкрепя целия фест. 5000 души обаче е нереална цифра, имайки предвид, че по толкова събират само по-големите концерти на по-известни групи. Не мога да определя колко души е имало на Светльо, но като изключим майтапите му, някои от които не бяха съвсем намясто точно на 2 юни, концертът беше чудесен - свеж и енергичен - личеше си, че пее с желание, макар и пред скромната казанлъшка публика. Освен това фънкарският джем сешън на бас и барабани и изпълнението на Nothing Else Matters в аранжимента на акордеон бяха просто култови! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крюгер 3.06.2011 16:02:18 отговори + 0 0
На Ogi 23, AniLoProject, Силует, BiB имаше над 100 човека, на Светльо, Pomorians, Last Hope, PIF, може би над 500, заедно с тези, които стоят назад. А наистина, на подгряващите групи, пред сцената няма почти никой. Хората стоят назад и си пият бирите. :-/

Не са много хората, но и градът е такъв, заспал.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Таблото 3.06.2011 14:23:15 отговори + 0 0
За Кз си е успех фестчето, въпреки че няма първоначално очакваните 5000. Иначе кога друг път ще дойдат Ласт Хоуп, Светльо, Брадърс ин Армс... и 100 кила. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Таблото 3.06.2011 14:21:54 отговори + 0 0
Вчера на Светльо беше доволно като Кз. То можеше да има и още хора, но за хората по пейките извън огражденията 3 лв са прекалено. А това с 15 души е твърде вероятно за някой от по неизвестните групи. (Ogi 23,AniLoProject, Силует) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.06.2011 13:28:50 отговори + 0 0
Анонимко, недей да лъжеш! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 3.06.2011 11:34:04 отговори + 0 0
Някой да напише истината за този фестивал!!! Феста е пълен провал с 15 до 30 души на ден посещаемост! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".