Прочетете интригуващо интервю с Hansi Kursch от BLIND GUARDIAN

3 юни 2011, 08:53 ч. 255 / 4 4
пред./следв.
BLIND GUARDIAN посетиха за трети път родината ни на 30 април, а колегите от "Rawk'n'Roll" се оказаха едни от малкото, успели да разговарят на място с фронтмена на групата Hansi Kursch. При това се е получил диалог на необходимото ниво, а не неловък "разпит" на развален английски. Естествено, както в почти всяко интервю на GUARDIAN от години насам, и в това не може да не стане въпрос за епично забавящия се епичен оркестрален албум на епичната немска банда :-) Оказва се, че все още дори самият Hansi не знае дали това ще е следващото издание на групата. Вероятно е преди него да се появи сборен албум, а и дори - нова студийна творба на BLIND GUARDIAN, а симфоничният диск ще излезе във все още неопределно бъдеще. Все пак, всички останали отговори в интервюто на "Rawk'n'Roll" определено са определени. Насладете им се!


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 8.08.2011 00:23:24 отговори + 0 0
е много разбираш бе бай ганьо, не може да не си дадеш компетентното мнение по въпроса.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.06.2011 11:22:19 отговори + 0 0
Браво на Hamisha! Браво и на Катехизис! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.06.2011 13:23:59 отговори + 0 0
Е, Ханси, чак пък водещата немска метъл банда да е Blind Guardian идва вмножко. И то Helloween и Gamma Ray вече били зад тях. Май забрави, че Кай Хансен и Хелоуийн бяха тези, които удряха рамо в първите албуми на Гардиан, пък и стила взаимстваха от тях. Дори в началото на 90-те Гардиан бяха по-нашумели от момента. ама, нищо, спокоява се човека. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadHamish 3.06.2011 08:54:49 отговори + 0 0
Благодарим много! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".