1000MODS с официален клип от концерта в София

28 окт 2014, 12:03 ч. 439 / 5 2
пред./следв.

   Видеоекипът на Пламен Бижев засне концерта на гръцката стоунър рок група 1000MODS в София, провел се на 2 октомври. Това беше първият есенен лайв на уебзина "Rawk'n'Roll". С избрани кадри от концерта в "Mixtape 5" момчетата от екипа на Пламен създадоха и официалния клип на 1000MODS към парчето "Low" от тазгодишния им албум "Vultures". Можете да го гледате по-долу.

   Следващият концерт на "Rawk'n'Roll" е на британската експериментална прогресив/пост-рок банда CRIPPLED BLACK PHOENIX на 10 декември в голямата зала на клуб "Mixtape 5". Билети на цена 25 лв. се продават в мрежата на "Eventim" (поръчай онлайн), като в деня на събитието ще струват 30 лв.

 

още за:

1000ModsRawk'n'roll


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Vance 28.10.2014 12:50:36 отговори + 2 1
Няма грешка, Пане, и три пъти да го пуснеш, все ще си важи!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Peter Pan 28.10.2014 12:06:54 отговори + 2 1
In-fuсkin'-sane! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".