DAILY NOISE CLUB ще открият концерта на 1000MODS

26 сеп 2014, 14:58 ч. 352 / 10 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Най-сетне можем да обявим и българската група за концерта на добрите ни приятели от Гърция 1000mods. Това е култовата софийска шайка Daily Noise Club. Горди сме да работим за пръв път със стара, утвърдена, шумна и много истинска рокенрол банда.

Миналата година Daily Noise Club издадоха третия си албум “Rock’n’Roll Fixx”, концертираха активно в чужбина и у нас, а вече работят и по десетина съвсем нови парчета. Познаваме бандата от почти 15 години и не едно пого и щастливо разбити устни сме посветили на техни парчета. А от тази година зад барабаните на групата дъни Деян Драгиев - Даката. Така че, гответе се за рокенрол фурия в чиста форма.

1000mods вече запознаха българската публика с класическото си стоунър звучене и страхотни тежки рифове на два пъти. За първи път ги гледахме на 1 октомври 2011 от страна на "Post-Rock Bulgaria", миналата пролет забиха тук по наша покана, а сега гърците ще представят чисто новия си албум ”Vultures” на 2 октомври в малката зала на клуб "Mixtape 5" – точно 3 години след първия си лайв у нас.

Билетите отново са на съвсем достъпната цена от 10 лева и се продават в мрежата на "Eventim". В деня на концерта и на входа на клуба ще струват 15 лева. Постерът пак е дело на екипа на "Rawk’n’Roll" и е специално за първия концерт от турнето на гърците.

Очаквайте скоро още информация за събитието.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Random 26.09.2014 15:05:25 отговори + 0 0
нееееееее, искаме Бокси пак да е барабанист на DNC!!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".